Update articol:

Reacţie MApN: De la Otopeni nu decolează către Ucraina zeci de avioane încărcate cu arme

MApN a transmis că de la aeroportul Otopeni nu decolează zeci de avioane către Ucraina încărcate cu armament și trupe. Ministerul a făcut precizarea după ce pe rețelele de socializare s-a răspândit această informație.

MApN informează: “Vă semnalăm o știre falsă care este distribuită pe rețelele de socializare. Informațiile din această postare nu au nicio legătură cu realitatea, titlul postării este: Trafic militar uriaș pe Otopeni.

Găsiți pe această platformă: https://inforadar.mapn.ro/ ghiduri practice referitoare la modalitățile prin care vă puteți feri de acțiunile de dezinformare. Reiterăm îndemnul de a vă informa din surse oficiale.

Nu uitaţi, puterea stă în cei mulţi. În lupta cu dezinformarea, puterea stă şi în fiecare dintre noi. Nu redistribuiţi informaţii fără o minimă verificare”.

Un mesaj ciudat s-a răspândit pe rețelele de socializare. „Trafic militar uriaș pe Otopeni. Zeci de avioane militare decolează de ieri de pe Otopeni cu destinația Ucraina. Se transferă la greu echipament militar și probabil trupe”, scrie în mesajul care circulă pe Facebook.

Şeful diplomaţiei ruse cere ţărilor să nu mai vândă arme Ucrainei

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out