Update articol:

Reduceri de până la 547 euro/pers la vacanțele în Grecia, pentru a veni în sprijinul turiștilor nevoiți să facă testul COVID

grecia

Turoperatorul Cocktail Holidays a pregătit o serie de oferte promoționale cu reduceri de până la 547 de euro/persoană la vacanțele charter către Grecia pentru a veni astfel în sprijinul turiștilor  care, în contextul reglementărilor impuse de statul grec, trebuie să își facă testul COVID înainte de a pleca în concediu, potrivit unui comunicat de presă.

Spre exemplu, o vacanță la un hotel de 4*, cu mic dejun inclus, în Chania – Creta pornește acum de la 623 euro/pers (toate taxele incluse) față de 974 euro/pers. Tot în Creta, dar în zona Heraklion, reducerile ajung până la 547 de euro/pers la un pachet charter cu cazare într-un hotel 4* cu all inclusive. O vacanță costă de la 706 euro/pers (toate taxele incluse) față de 1.253 euro/pers, menționează agenția.

”Am vrut să venim în sprijinul turiștilor care trebuie să suporte cheltuieli suplimentare, impuse de efectuarea testului COVID înainte de a pleca în vacanță. Am discutat cu toți furnizorii noștri și am obținut o serie de discounturi pe destinațiile noastre consacrate, cum ar fi Creta, Rodos sau Santorini. Astfel, turiștii noștri nu vor plăti mai mult pentru concediul din acest sezon. Totodată, avem inclus, ca bonus, produsul nostru personalizat de asigurare, Cocktail Travel Protection, care cuprinde și riscul de Covid, şi pe partea de storno şi asigurarea medicală la faţa locului, dacă este nevoie, dar asigură şi biletul de întoarcere”, spune Dan Goicea, director Cocktail Holidays.

Oferta turoperatorului cuprinde vacanțe la preț redus și în Rodos, unde discounturile ajung până la 483 de euro/pers pentru un sejur la un hotel de 5* ultra all inclusive, cu toate taxele incluse. Iar pentru vacanțele charter către Santorini, reducerile sunt de până la 346 euro/pers la un hotel de 4* cu mic dejun cu toate taxele incluse.

De luna aceasta, Cocktail Holidays reia și operarea charterelor către Turcia și Egipt, odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie către aceste două destinații. Către niciuna din aceste destinații, turiști nu sunt condiționați la intrarea în țară de un test COVID negativ, ca în cazul Greciei. Sejururile la un hotel de 4* cu all inclusive în Hurghada, Egipt, încep de la 432 euro/persoană și de la 507 euro/pers la un hotel de 4* cu all inclusive localizat în celebra stațiune Sharm el Sheikh.

”Charterele către Turcia vor opera până în octombrie, către destinațiile noastre consacrate  Antalya, Bodrum, Kusadasi. Tarifele încep de la 573 euro/pers și includ zbor charter, taxe de aeroport, 7 nopți de cazare cu tipul de masă all inclusive, asistență turistică în limba română pe tot parcursul sejurului, transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asigurarea medicală și storno personalizată de către Cocktail Holidays cu protecție Covid 19 – Cocktail Travel Protection – și bonus pentru turiștii care nu sunt din București – transferuri interne pe diverse rute către aeroportul Otopeni”, explică Dan Goicea.

Brandul Cocktail Holidays a apărut în urmă cu 13 ani, dar compania care îl deține, Prompt Service Travel Company, a fost deschisă încă din 1993. Agenția și-a început activitatea oferind turiștilor vacanțe cu zboruri charter în Grecia – insula Creta, în prezent operând peste 25 de destinații din București, Cluj-Napoca, Iași și Constanța. Anual, Cocktail Holidays organizează circuite culturale, istorice sau tematice, dar și vacanțe în destinații exotice precum Sri Lanka, Thailanda, Cuba. Anul trecut, compania a avut un volum de vânzări de 25 milioane de euro, cu 40% mai mult decât în 2018.

BVB | Știri BVB

AAGES S.A. (AAG) (20/02/2024)

Convocare AGA O & E 25/26.04.2024

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/02/2024)

Erata privind Bugetul de Venituri si Cheltuieli pentru anul 2024

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (20/02/2024)

Semnarea unui contract semnificativ - Dendrio Solutions

SANTIERUL NAVAL ORSOVA S.A. (SNO) (20/02/2024)

Decizia ASF nr. 168/20.02.2024 - aprobare amendament document oferta publica de preluare obligatorie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/02/2024)

Finalizarea vanzarii detinerii minoritare a FP in Engie