Update articol:

Rehau investeşte 10 milioane de euro într-un hub regional, amplasat în judeţul Sibiu

REHAU Romania_Construction site_Sibiu_birdview (002)

Producătorul german de soluţii pentru ferestre, instalaţii, mobilă şi automotive Rehau a demarat lucrările la hub-ul regional, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro, ce va fi amplasat în judeţul Sibiu.

Conform companiei, construcţia cu o suprafaţă totală de 52.900 de metri pătraţi va asigura facilităţi de depozitare pentru toate cele trei divizii ale Rehau Industries prezente în România, respectiv: Window Solutions, Building Solutions şi Furniture Solutions.

De asemenea, hub-ul va îngloba o linie de producţie pentru înfoliere dedicată diviziei de ferestre şi uşi.

“Hub-ul va ajuta compania să deservească mai uşor piaţa regională şi clienţii, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, graţie apropierii de drumurile europene. Pentru început, produsele Rehau vor pleca din hub-ul de la Sibiu către ţările est-europene din proximitatea României – Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia. Odată cu punerea în funcţiune a hub-ului, vor fi create peste 60 de noi locuri de muncă. Divizia Window Solutions va fi principalul beneficiar al hub-ului de la Sibiu, datorită liniei de înfoliere care va funcţiona în noua facilitate. Componenta de înfoliere va acoperi o parte importantă din necesarul actual al diviziei. Din noua locaţie, Divizia Window Solutions va deservi pieţele din România, Bulgaria şi Grecia”, se menţionează într-un comunicat de presă al companiei, transmis luni AGERPRES.

Grupul Rehau realizează o cifră de afaceri anuală de peste 4 miliarde de euro prin intermediul soluţiilor pe bază de polimeri pe care le pune la dispoziţia clienţilor. Acesta reuneşte Rehau Industries cu Meraxis, New Ventures, Raumedic şi Rehau Automotive.

În prezent, compania are 86 de angajaţi la nivel naţional, iar în 2020 cifra de afaceri s-a ridicat la 41 milioane de euro.

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (07/06/2023)

Notificare - tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (07/06/2023)

Incasare suma din diminuare capital social Recyplat Limited

AAGES S.A. (AAG) (07/06/2023)

Hotarari CA din 07.06.2023

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (07/06/2023)

Completare ordine de zi AGA E si AGA O 03/04.07.2023