Update articol:

Rețeaua Medima Health pornește extinderea la nivel național: Deschide o clinică de imagistică medicală și radiologie în Călărași

Medima Health deschidere Calarasi Vlad Ardeleanu

Medima Health, rețeaua națională de clinici de imagistică medicală și radiologie pornește extinderea la nivel național și deschide o clinică de servicii imagistice în județul Călărași. Pentru dotarea sa, Medima a investit aproximativ 1 milion de euro în achiziția de echipamente CT și RMN de ultimă generație și în aplicații de tehnologie avansată.

Aceasta este a treia unitate medicală a rețelei Medima, după deschiderea primelor două clinici din București, la finalul anului trecut.

Medima Health Calarasi receptie deschidere Vlad Ardeleanu

Tehnologia modernă din cadrul clinicii Medima Călărași constă în echipamente RMN Siemens Magnetom Sempra 1.5 Tesla și CT Siemens Somatom, noi, ani de fabricație 2020. Acestea permit efectuarea unor scanări de înaltă calitate, într-un timp redus și cu doze minime de radiații, pentru a obține imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului, potrivit oficialilor Medima.

Lansarea clinicii Medima Călărași are loc într-un moment oportun, în care cererea pentru servicii de tip CT/RMN este în creștere. Lipsa unor unități de diagnostic private locale obligă pacienții să se deplaseze la Bucureşti sau Constanţa pentru a efectua investigațiile necesare. Grație rețelei naționale Medima, călăreșenii au de acum acces la investigații de diagnostic aprofundate, realizate cu ajutorul tehnologiei de vârf. Evaluarea rezultatelor este realizată de o echipă medicală de elită, sub conducerea Profesorului Universitar Doctor Gheorghe Iana.

“Oferim prețuri foarte accesibile, deoarece misiunea Medima este de a sprijini accesul cât mai multor pacienți la investigațiile medicale necesare”, a declarat Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health.

Echipa medicală Medima Calărași reunește unii dintre cei mai buni specialiști radiologi. Echipa locala este coordonată de dr. Mihaela Vintilă, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, care în ultimii 12 ani de activitate a condus Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” din Călărași.

Medima Health este o rețea românească de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie, care oferă servicii de RMN/CT, diagnostic oncologic și teleradiologie. Cu trei clinici moderne deschise și planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, Medima Health asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu cele mai noi tehnologii medicale, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent și director medical al rețelei. În septembrie 2020, Medima Health s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel național.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/07/2024)

Deconectarea automata a Unitatii 1 CNE Cernavoda

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (19/07/2024)

Incheiere act aditional la contractul de finantare cu Raiffeisen Bank

AAGES S.A. (AAG) (19/07/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014