Update articol:

Romania Sotheby’s International Realty promovează prima proprietate pe segmentul de lux din România care se poate tranzacționa cu Bitcoin

Romania Sotheby’s International Realty anunță prima proprietate din cadrul segmentului imobiliar de lux din România care se poate tranzacționa cu Bitcoin.

Proprietatea constă într-un penthouse amplasat în cadrul Washington Residence din București. Dezvoltare relativ nouă, Washington Residence este localizat în zona Dorobanți (unul dintre cele mai căutate cartiere din București). Proprietarul penthouse-ului, îndrăgostit de artă, a investit deopotrivă în finisaje și tehnologie de ultimă generație, dar și în design-ul proprietății, un pop-art fermecător și fără cusur, ce unește stilistic toate suprafețele imobilului, potrivit unui comunicat de presă.

Prețul de listare este 1,750,000 Euro. (Penthouse în stilul pop-art)

Sotheby’s International Realty a intermediat încă din 2017 pe piața din Statele Unite ale Americii tranzacții care au permis plata cu Bitcoin. Dat fiind că această metodă de plată a început să fie acceptată și într-alte piețe imobiliare europene, anunță prima proprietate de lux din România al cărei proprietar acceptă plata cu Bitcoin.

De curând, la începutul lui 2021, și venerabila Casă de Licitații Sotheby’s a anunțat că acceptă plata prin intermediul Bitcoin și Ether pentru lucrări fizice de artă (https://sothebys-com.brightspotcdn.com/85/41/52743e394681803f3a9d7a4c2c35/sothebys-x-coinbase-pr.pdf), precum și pentru diamante rare (https://www.sothebys.com/en/press/sothebys-to-accept-cryptocurrency-for-100-carat-diamond?locale=en)

Suntem foarte mândri să fim parte a unui grup care este deschizător de drumuri, și prin investițiile începute chiar și cu mai mult de 10 ani în urmă, compania poate oferi clienților săi asistență chiar și în domeniile mai sofisticate”, a declarat Monica Barbu, CEO al Romania Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty a intrat pe piaţa românească în iulie 2020 prin asocierea cu Artmark Historical Estate, companie înființată în anul 2014 și care a aparţinut grupului Artmark – cea mai mare platformă de promovare culturală din piața românească de artă. Romania Sotheby’s International Realty este specializată în tranzacționarea de proprietăţi istorice şi de lux, şi oferă expunere la nivel global proprietăţilor remarcabile din România. De asemenea, clienții locali ai companiei pot accesa un portofoliu impresionant de proprietăți din rețeaua globală a Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty a fost fondată în anul 1976 ca divizie imobiliară destinată clienților reputatei casei de licitații Sotheby’s. Astăzi, amprenta globală a companiei s-a extins la aproape 1.000 birouri situate în 75 de țări și teritorii din întreaga lume, din care 45 de birouri deținute direct de companie și amplasate în mari orașe și stațiuni. În februarie 2004, Realogy a intrat într-o alianță strategică pe termen lung cu Sotheby’s, operatorul casei de licitații. Acordul a prevăzut licențierea numelui Sotheby’s International Realty și dezvoltarea unui sistem de franciză, format dintr-o rețea de afiliați, în care fiecare birou este deținut și operat independent. Sotheby’s International Realty își sprijină afiliații și agenții cu un vast portofoliu de resurse operaționale, marketing, recrutare, educație și dezvoltare a afacerilor. De asemenea, companiile afiliate beneficiază de asocierea cu venerabila casă de licitații Sotheby’s, înființată în 1744.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (25/05/2022)

Majorarea cu 24,5% din luna iunie a salariilor angajatilor societatii