Update articol:

România va primi 53 de milioane euro pentru programul de extindere a stațiilor de încărcare pentru vehiculele cu emisii reduse

Margrethe Vestager, vicepreședinte executiv și comisar european pentru concurență, a anunțat astăzi că România va primi suma de 53 de milioane euro pentru programul de extindere în România a stațiilor de încărcare pentru vehiculele cu emisii reduse.

Măsura va contribui la reducerea emisiilor de CO2 și a altor emisii poluante, fără a denatura concurența pe piața unică. Și Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri sprijină programele și măsurile de reducere a emisiilor de CO2.

Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a avut astăzi, 10 februarie 2020, la Bruxelles, o serie de întrevederi de lucru cu Margrethe Vestager, vicepreședinte executiv și comisar european pentru concurență, Kadri Simson, comisar european pentru energie și Thierry Breton, comisar european pentru piața internă.

Din componența delegației condusă de ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, a făcut parte și Niculae Havrileț, Secretar de Stat în cadrul ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Pe agenda discuțiilor au fost abordate subiecte precum Compania Națională a Uraniului; Complexul Energetic Oltenia, Complexul Energetic Hunedoara; Prioritățile Comisiei Europene în domeniul Energiei, Acordul Verde European și Mecanismul pentru o Tranziție Echitabilă (Just Transition Mechanism); Planurile Naționale Integrate Energie-Schimbări Climatice (NECPs) și alte subiecte de interes.

 

BVBStiri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Inregistrari majorare capital si schimbare administrator - Equatorial Gaming

TERAPLAST SA (TRP) (26/10/2020)

Convocare AGAO 27.11.2020

COMPA S. A. (CMP) (26/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 19-23.10.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017