Update articol:

Rusia: Riabkov anunţă că există riscul ca negocierile cu SUA să se încheie rapid (RIA)

Rusia Sursa foto: pixabay.com

Rusia a transmis duminica aceasta că nu va face niciun fel de concesii la presiunile SUA în cadrul negocierilor care urmează să aibă loc săptămâna viitoare pe tema crizei din Ucraina şi a solicitărilor Moscovei privind acordarea de garanţii de securitate din partea Occidentului şi a avertizat că există riscul ca negocierile să se încheie rapid, a relatat agenţia de presă RIA, citată de Reuters.

Mai multe runde de negocieri urmează să aibă loc săptămâna viitoare la Geneva, Bruxelles şi Viena, însă RIA l-a citat pe viceministrul de externe rus Serghei Riabkov care a spus că este foarte posibil ca discuţiile diplomatice să se încheie abrupt, după o singură întâlnire.

“Nu pot exclude nimic, acesta este un scenariu cât se poate de posibil şi americanii… nu ar trebui să-şi facă iluzii în această privinţă”, a avertizat Riabkov, citat de RIA. “Evident, nu vom face niciun fel de concesii sub presiune şi pe fondul ameninţărilor proferate în mod constant de participanţii occidentali la viitoarele negocieri”, a mai adăugat înaltul diplomat rus, potrivit Agerpres.

BVB | Știri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (19/01/2022)

Deschiderea a doua noi restaurante

CARBOCHIM S.A. (CBC) (19/01/2022)

Hotarari AGA E 05.01.2022- Versiune in limba engleza

IAR SA Brasov (IARV) (19/01/2022)

Convocare AGAO 23.02.2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/01/2022)

Informare asupra Bugetului de venituri si Cheltuieli pentru anul 2022