Update articol:

Rusia speră să găsească o soluție cu Ucraina pentru recunoașterea Crimeei, a Donetk şi Lugansk – TASS

rusia
  • A treia rundă de discuții ruso-ucrainene, desfășurată în Belarus pe 7 martie, nu a adus rezultatele dorite, conform TASS

Rusia speră să rezolve în cele din urmă cu Ucraina problema recunoașterii dreptului de proprietate rusesc asupra Crimeei, precum și a suveranității Republicilor Populare Donețk și Lugansk (DPR și LPR), potrivit lui Vladimir Medinsky, care conduce delegația rusă la discuțiile cu Ucraina.

“Nu aș vrea să comentez ce spune partea ucraineană în timpul negocierilor și după ele. Am convenit să nu facem public. Potrivit acestora, aceasta (recunoașterea Crimeei ca rusă și suveranitatea RPD și LPR – TASS) este „practic” imposibil. În opinia mea, există o mare diferență între imposibil și practic imposibil. Ambele probleme sunt de o importanță capitală pentru Rusia, pentru ruși și, desigur, pentru poziția delegației noastre. Sper că în cele din urmă vom va găsi o soluție”, a spus el într-un interviu pentru RT.

A treia rundă de discuții ruso-ucrainene, desfășurată în Belarus pe 7 martie, nu a adus rezultatele dorite, au declarat reprezentanții atât ai Moscovei, cât și ai Kievului. Ambele părți și-au exprimat disponibilitatea de a continua negocierile și au remarcat evoluții pozitive privind coridoarele umanitare. Părțile nu au precizat încă data și locul exact al întâlnirii următoare, dar, potrivit unui membru al delegației ruse, președintele Comisiei Dumei de Stat pentru Afaceri Internaționale Leonid Slutsky, aceasta va avea loc în Belarus în viitorul apropiat.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (26/09/2023)

Achizitie servicii expert independent pentru selectie directori cu mandat

ALTUR S.A. (ALT) (26/09/2023)

Demisie administrator

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (26/09/2023)

Document de informare - atribuirea cu titlu gratuit a unor actiuni in baza SOP

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (26/09/2023)

Reluare tranzactionare ora 17:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 1006/26.09.2023 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni TRANSI