Update articol:

Rusia speră să găsească o soluție cu Ucraina pentru recunoașterea Crimeei, a Donetk şi Lugansk – TASS

rusia
  • A treia rundă de discuții ruso-ucrainene, desfășurată în Belarus pe 7 martie, nu a adus rezultatele dorite, conform TASS

Rusia speră să rezolve în cele din urmă cu Ucraina problema recunoașterii dreptului de proprietate rusesc asupra Crimeei, precum și a suveranității Republicilor Populare Donețk și Lugansk (DPR și LPR), potrivit lui Vladimir Medinsky, care conduce delegația rusă la discuțiile cu Ucraina.

“Nu aș vrea să comentez ce spune partea ucraineană în timpul negocierilor și după ele. Am convenit să nu facem public. Potrivit acestora, aceasta (recunoașterea Crimeei ca rusă și suveranitatea RPD și LPR – TASS) este „practic” imposibil. În opinia mea, există o mare diferență între imposibil și practic imposibil. Ambele probleme sunt de o importanță capitală pentru Rusia, pentru ruși și, desigur, pentru poziția delegației noastre. Sper că în cele din urmă vom va găsi o soluție”, a spus el într-un interviu pentru RT.

A treia rundă de discuții ruso-ucrainene, desfășurată în Belarus pe 7 martie, nu a adus rezultatele dorite, au declarat reprezentanții atât ai Moscovei, cât și ai Kievului. Ambele părți și-au exprimat disponibilitatea de a continua negocierile și au remarcat evoluții pozitive privind coridoarele umanitare. Părțile nu au precizat încă data și locul exact al întâlnirii următoare, dar, potrivit unui membru al delegației ruse, președintele Comisiei Dumei de Stat pentru Afaceri Internaționale Leonid Slutsky, aceasta va avea loc în Belarus în viitorul apropiat.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022