Update articol:
COMUNICAT DE PRESA

S-a lansat punepariu.ro

PUNEPARIU.RO este un site care strânge în același loc toate informațiile și instrumentele de care un parior are nevoie pentru a lua o decizie de pariere.

Principalul lucru pe care îl aduce în plus siteul este este că pune în centru datele, date statistice despre evoluția meciurilor, despre evoluția jucătorilor sau cotele pariurilor, date pe care se construiesc modele de date din care derivă informațiile relevante pentru decizia de pariere.

Este o platformă de informații completă pentru oricine vrea să analizeze date astfel încât să își confirme decizia de pariere precum și locul în care oricine își poate testa gratuit biletele de care este nesigur.

Totodată, centrarea produsului pe date oferă un grad ridicat de automatizare, ceea ce implică mai puține greșeli umane și mai multă analiză a rezultatelor și îmbunătățire a produsului.

În plus, analiza datelor va permite atât îmbunătățirea modelului care genereaza Ponturile cât și a modulului de evaluare a riscului biletelor, ambele funcționalități traducându-se într-un câștig potențial mai mare.

Cele mai bune idei de pariuri vor fi confirmate și de numărul de urmăritori (followers) pe care cei mai iscusiți pariori îl vor dobândi intrând în Topul Pariorilor. Transparența ratei de câștig este mult mai importantă pentru noi decât cât de “cunoscută” este persoana care emite doar ponturi, arată oficialii siteului. Pe Punepariu.ro  te poți inspira din 3 surse principale:

  1. Ponturile noastre, bazate pe statistica meciurilor.
  2. O vedere tridimensională a Formei echipelor, bazată pe:

Forma rezultată din meciurile directe între echipe;

Forma generală pe ultimele 10 meciuri (reprezentată și grafic);

Forma individuală în funcție de tipul de pariu.

  1. Topul pariorilor unde poți vedea Rata de Profit a celor mai buni pariori bazată exclusiv pe rezultatele pariurilor plasate pe Punepariu.ro.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (27/01/2021)

Etapele procesarii efectelor hotararii AGEA din data de 15.12.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (27/01/2021)

Perioada inchisa tranzactionare 28.01.2021 - 26.02.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (27/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S2 2020