Update articol:

Sâmbătă se reia circulația la metrou; protestul a fost suspendat

Metrorex Sursa foto: facebook.com/metrorexoficial.ro

Sindicaliștii de la metrou au decis să renunțe la blocarea liniilor, după negocierile cu conducerea Metrorex și prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Trenurile de metrou vor circula din nou începând de sâmbătă dimineață.

“În această seara nu vom mai avea proteste, am stabilit un calendar de negocieri. Se va încheia imediat cum se întorc reprezentanții la metrou. Am stabilit un calendar de negociere pentru săptămâna viitoare, au venit cu revendicări, le vom discuta. Suntem deschiși dialogului. Nu vom începe nicio acțiune administrativă împotriva celor care au participat, pe toată perioada negocierilor”, au precizat reprezentanții la ieșirea din Prefectura Capitalei.

Un reprezentant al Sindicatului a anunţat: „În sfârșit, domnul ministru Cătălin Drula și trimișii dânsului au recunoscut că trebuie să negocieze cu Unitatea Sindicatul Liber Metrou. Am obținut că săptămâna viitoare să ne vedem zi de zi pentru a discuta toate problemele. Prima, deficitul mare de personal, tot scandalul a plecat de la disponibilizarea masivă, 25% din personal. Nu au fost doar 10 oameni, vă rog să vă interesați. Ajunsesem în poziția să ne fie frică să ne facem treaba să nu greșim să nu se ducem pe la pușcărie sau unii să murim. Prima greșeală a lui Drulă și a premierului Cîţu e că au făcut o lege a bugetului care blochează activitatea Metrorex. Să nu ni  micșoreze salariile pentru că este un drept câștigat și s-au scumpit benzină, pâinea”.

BVB | Știri BVB

LIBRA INTERNET BANK BONDS (LIBRA28E) (21/03/2023)

Modificari in conducerea societatii

AGRICOVER HOLDING- Bonds 2026 (AGV26E) (21/03/2023)

Convocare AGOA si AGEA pentru 21.04.2023

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (21/03/2023)

Semnarea contractului de inchiriere pentru locatia din Cladirea America House

ROMCARBON SA (ROCE) (21/03/2023)

Convocare AGA O & E din 27/28.04.2023