Update articol:

Scandal cu scântei la PSD – Dăncilă către Claudiu Manda: “Să spuneți că nu puteți să câștigați alegerile cu o proastă nu vă face cinste! Dăncilă a ameninţat că se retrage din cursa prezidenţială

Șeful campaniei prezidențiale a Vioricăi Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, a vrut să demisioneze astăzi, în şedinţa CEX a PSD,  după un schimb de replici între soțul ei, Claudiu Manda, lider PSD Dolj, și candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, potrivit Antena 3.

Viorica Dăncilă l-ar fi acuzat pe Manda că a zis despre ea că este „proastă” şi că un bărbat adevărat nu procedeaza aşa. 

Jurnalista Mădălina Mihalache, de la Realitatea TV, acreditată pe PSD, a povestit, pe Facebook:

“UPDATE 2: Ședința s-a reluat! Dancila a revenit în sală! Aplauze!

UPDATE: Viorica Dăncilă a părăsit sala unde se desfășoară Comitetul Executiv Național! I-a anunțat pe colegi ca va anunța că se RETRAGE din cursa pentru alegerile prezidențiale! Ședința e suspendata! Claudiu Manda a mers și discuta cu ea în biroul ei.

Scene de Kafka în prima ședință PSD de după prezidențiale. Dancila, către Claudiu Manda, soțul șefei sale de campanie: “sa spuneți ca nu puteți sa câștigați alegerile cu o proasta nu va face cinste! Nu sunteți bărbat dacă jigniți o femeie!” Olguta Vasilescu renunță să mai fie șef de campanie. Dăncilă începe să plângă și vrea să plece de la ședință. Sala o oprește. Dancila spune ca poate a fost o greșeală că a acceptat sa candideze: Sa rămână Manda candidat! Tot Dancila: întrarea în turul II a salvat partidul. Unii presedinti au fost în concediu!”

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a declarat marți, la Antena 3, că în ședința CEX a existat o „dispută” între Viorica Dăncilă și Claudiu Manda și că soția liderului PSD Dolj a spus că e gata să facă un pas în spate și să nu mai conducă campania prezidențială, dar șefii de filiale au rugat-o să rămână.

 

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL