Update articol:

Sebastian Burduja a lansat astăzi prima colecție de NFT românească prin care oricine poate dona pentru reconstrucția Ucrainei

sebastian burduja

Sebastian Burduja, antreprenor civic și deputat în Parlamentul României, a lansat astăzi prima colecție de NFT românească prin care oricine poate dona pentru reconstrucția Ucrainei. Fondurile vor fi redirecționate integral în conturile deschise de guvernul ucrainean pentru reconstrucția țării distruse de războiul declanșat de Federația Rusă.

Colecția Rebuild Ukraine include 9 NFT-uri diferite, fiecare reprezentând câte un oraș-martir din Ucraina, bombardat în acest război. Scopul campaniei este de a susține planul președintelui Volodymyr Zelenzkyy de a reconstrui țara, un plan despre care vorbește deja deși războiul este departe de a se fi încheiat.

„Suntem generații născute pe timp de pace. Nu vrem să ducem războaie, dar știm să creăm, să construim și, când este cazul, să reconstruim. Tehnologiile noi sunt aliatul nostru și știm când și cum să le punem la treabă pentru o lume mai bună și mai dreaptă.

Am hotărât astfel, împreună cu o echipă de oameni minunați, să lansăm această colecție de NFT-uri cu strângere de fonduri pentru Ucraina pentru a onora modelul de demnitate al vecinilor noștri, precum și modelul de leadership al președintelui Zelenskyy. Ne dorim ca mesajul generației noastre să fie auzit: suntem uniți și nu vom rămâne indiferenți la violență și nedreptate. Îi chemăm pe toți cei care rezonează cu acest mesaj să se implice și să demonstreze lumii că ne pasă.

Fiecare NFT este un tribut virtual adus rezistenței ucrainene. În fiecare dintre aceste orașe martire au murit sute, mii de oameni care au luptat pentru țara lor. Pentru libertatea lor, dar și pentru libertatea noastră, aici, la porțile Europei”, a declarat Sebastian Burduja, inițiatorul campaniei de strângere de fonduri.

Toate detaliile despre această campanie sunt disponibile pe site-ul www.march4ukraine.eu.

March4Ukraine este o campanie umanitară coordonată de Sebastian Burduja și demarată chiar în primele zile ale războiului, ce include:

  • Centrul de donații Griviței 200, de unde au plecat peste 200 de tone de produse esențiale în Ucraina și la centrele de refugiați;
  • Sprijin pentru orfanii din Ucraina, printr-un concert caritabil de muzică clasică ce a colectat peste 150.000 de lei în doar câteva zile;
  • Colecția de NFT-uri dedicată reconstrucției Ucrainei, lansată azi.

„Pentru fiecare donație, donatorul va primi o ediție specială NFT. Banii vor fi strânși într-un portofel digital pentru a fi direcționați în procent de 100% către autoritățile ucrainene, susținându-le astfel eforturile de reconstrucție după acest război absurd. Astfel, le oferim oamenilor din toată lumea o opțiune digitală și inedită de a se implica, un NFT care să le reamintească mereu de contribuția lor. Împreună încercăm să trimitem un mesaj global de pace, sprijin pentru drepturile omului și angajamentul față de valorile democratice”, a declarat Alexandru Popescu, project manager al colecției de NFT-uri.

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)