Update articol:

Sebastian Burduja: Sunt onorat să mă regăsesc printre propunerile Guvernului României pentru Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, pentru un mandat provizoriu

Sebastian Burduja, lider PNL Sector 1, a reacționat, astăzi, după ce în presă a apărut informația că se află printre propunerile Secretariarului General al Guvernului pentru un loc in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica (TEL).

SGG a cerut modificarea convocatorului AGA și a propus 7 candidați pentru Consiliul de Supraveghere Transelectrica, printre care și Sebastian Burduja

Sebastian Burduja a transmis: “Sunt onorat să mă regăsesc printre propunerile Guvernului României pentru Consiliul de Supraveghere al Transelectrica. Propunerea este pentru un mandat provizoriu de câteva luni, în contextul în care mandatul actualilor membri expiră la finalul lunii în curs, iar PSD pregătise pe ultima sută de metri numirea unor membri permanenți, pe baza unei proceduri care trebuie analizată cu maxima atentie.

Am spus-o întotdeauna: sunt omul care accepta orice provocare și cu atât mai mult una în care pot aduce o contribuție reală. Transelectrica este o companie strategică, cu provocări aparte, în special în ultimii ani, și mă bucur că am șansa să contribui la identificarea soluțiilor necesare, cu experiența și cunoștințele mele, chiar și pentru o perioadă scurtă.

Înainte de a fi om politic, am o carieră academică și profesională pe parcursul căreia am avut șansa să văd, peste tot în lume, cum trebuie să meargă lucrurile pentru a genera creștere economică și dezvoltare reală. Cartea mea de vizită este publică: https://www.burduja.ro/rezultate si https://www.burduja.ro/despre iar CV-ul meu este disponibil aici http://bit.ly/2CyW039.

În final, mulțumesc presei pentru atenția acordată pe acest subiect. Mulțumiri speciale celor care au ales să relateze știrea cu obiectivism. Sunt încrezător că oamenii de bună credință din România știu foarte bine să distingă adevărul de manipulare și pregătirea profesională reală de impostură.”

Mandatul actualului CS, format din Mircea Gheorghe Dumitru COȘEA, Adrian MITROI, Virginia Mihaela TOADER, Mihaela CONSTANTINOVICI și Florin – Radu CIOCĂNELEA,  Petru TĂRNICERU și Ionică BĂDILĂ expiră la 30 noiembrie.

 

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Finalizarea programului de rascumparare a actiunilor proprii

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/07/2020)

Convocare AGEA pentru data de 21 august 2020

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 29.06-03.07.2020