Update articol:

Sebastian Burduja a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice; va fi deputat în Parlamentul României

Sebastian Ioan Burduja a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Nicolae Ciucă publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Pe 10 decembrie,  Sebastian Ioan Burduja  a scris pe Facebook: “Astazi s-a împlinit un an de când am fost numit secretar de stat in Ministerul Finanțelor Publice. As putea scrie o carte despre aceasta etapa. Poate intr-o buna zi.

Ramân, dincolo de toate greutățile, cu bucuria ca am putut sa las ceva in urma mea.
Mulțumesc tuturor celor care au sprijin tot acest efort, Premierului Ludovic Orban
si Ministrului Florin Cîţu pentru toata încrederea si, deloc in ultimul rând, familiei si prietenilor dragi…pentru ca m-au suportat 🙏“.

Sebastian Ioan Burduja a obţinut un mandat de deputat în Parlamentul României pentru următorii patru ani, reprezentând Bucureștiul și Partidul Național Liberal.

Printr-o altă decizie a premierului interimar, Cristina-Daria Buzaşu-Enache a fost eliberată, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.