Update articol:
Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, a fost demisă de Eugen Teodorovici

Actualizare: Mirela Călugăreanu, noul șef ANAF

Schimbări și la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

 

Șefa ANAF, Mihaela  Triculescu, a fost demisă din funcție de către ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, potrivit stiripesurse

Potrivit unor surse politice, la conducerea ANAF ar urma să fie reinstalată Mirela Călugăreanu, prima femeie preşedinte din istoria Fiscului.

Mirela Călugăreanu a condus ANAF din vara anului 2017, până în martie 2018. Călugăreanu l-a înlocuit pe Bogdan-Nicolae Stan în 2017 și a fost înlocuită, la rândul ei, de Ionuț Mișa, schimbat la începutul acestui an cu Mihaela Triculescu. În prezent, Călugăreanu este director general al direcției București a ANAF.

O situaţie similară ar urma să se înregistreze şi la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, unde actualul preşedinte Adriana Cotel va fi înlocuit tot de un predecesor.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, susţine luni, la ora 16:00, o conferinţă de presă privind activitatea ministerului şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

INVESTIȚII TOTALE DE CIRCA 250 MILIOANE DE EURO: Sistemul informatic al ANAF și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate – realizate prin parteneriat public-privat

 

Demiterea lui Triculescu face parte din schimbările care au loc în PSD și în structura Guvernului după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoarea în dosarul DGASPC Teleorman.

Surse: Darius Vâlcov şi-a dat demisia din funcţia de consilier al premierului pe probleme economice

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie