Update articol:

Șeful Lukoil a murit după ce a căzut de la fereastră, într-un spital din Moscova

ravil maganov lukoil a murti Sursa foto Twitter Flash

Directorul Consiliului de Administrație Lukoil Ravil Maganov a murit după ce ar fi căzut de la etajul șase al spitalului în care era internat, potrivit unor surse citate de Reuters, care arată că informația a fost dată și de mai multe media rusești.

Compania Lukoil nu a venit cu un comentariu imediat.

Maganov a lucrat în Lukoil din 1993, la scurt timp după înființarea companiei, și a supravegheat rafinarea, producția și explorarea acesteia, devenind președinte în 2020. Fratele său Nail este șeful producătorului de petrol rus de dimensiuni medii Tatneft. Ravil Maganov a fost un apropiat al unuia dintre fondatorii lui Lukoil, Vagit Alekperov.

Ravil Maganov avea 67 de ani și a fost decorat, în mai multe rânduri, de Vladimir Putin.

Managerul uneia dintre cele mai mare companii petroliere din lume era internat în Spitalul Clinic Central din Moscova într-o secție care se afla la etajul șase al unității spitalicești, conform meduza.io  Moartea suspectă a directorului a fost anunțată pe mai multe surse de presă de la Moscova, care mai punctează că, din primele informații, acesta s-ar fi sinucis, scrie digi24.ro. De asemenea, poliția a deschis un dosar penal în acest caz și a confirmat pentru agenția oficială de presă, Tass, că de la etajul șase al spitalului menționat anterior ar fi căzut un bărbat, dar n-au dorit să dezvăluie identitatea bărbatului.

De altfel, de la începutul războiului din Ucraina, o serie de oligarhi ruși, cândva apropiați de Putin, au murit în circumstanțe suspecte. Până în luna mai, 7 dintre ultra-bogații Rusie fie „au ales” să-și pună capăt zilelor, fie au murit în accidente subite.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (26/09/2022)

Modificarea Calendarului Financiar al Societatii aferent anului 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/09/2022)

Program disponibilizare colectiva

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/09/2022)

Notificare rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

ALRO S.A. (ALR) (26/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)