Update articol:

Senator PSD, după incidentele de la Palatul Parlamentului: Două autoturisme de corp diplomatic au fost vandalizate, una fiind deținută de către însărcinatul cu afaceri a ambasadei SUA la București

Două autoturisme de corp diplomatic au fost vandalizate, una fiind deținută de către însărcinatul cu afaceri a ambasadei SUA la București, a scris pe Facebook senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, după incidentele de astăzi de la Palatul Parlamentului.
Politicianul a scris: “Este absolut regretabil ce s-a întâmplat azi în Curtea Palatului Parlamentului, nu a fost un protest pașnic ci un act de vandalism. Două autoturisme de corp diplomatic au fost vandalizate, una fiind deținută de către însărcinatul cu afaceri a ambasadei SUA la București.
Astăzi la comisia de politică externa am celebrat 100 de ani de parteneriat cu Japonia.
În acest context este regretabil și inadmisibil faptul că s-a ajuns ca Ambasadorul Japoniei să fie scos cu dificultate din incinta Parlamentului.
Solicit în mod imperios ca pentru daunele produse și pentru prejudiciul de imagine adus statului român, să răspundă cei responsabili de aceste acte de violență.
Voi cere colegilor din senat să înființăm o comisie de anchetă pentru domnul George Simion, cel care a încurajat acțiunile de distrugere și vandalism ale protestatarilor AUR!
Am încredere deplină în instituțiile statului că cei responsabili vor răspunde și plăti pentru faptele lor!

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (27/06/2022)

Vimetco Extrusion prima bara extrudata intr-o noua linie automata

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat