Update articol:

Senatorul PNL Florin Cîţu către PSD: “V-am zis că veți fura banii de la investiții și am avut dreptate”

Senatorul PNL Florin Cîţu acuză, într-o postare pe Facebook, diferențe între promisiunile din programul de guvernare, bugetele aprobate și execuțiile bugetare și ne amintește că PSD promitea în programul lor de guvernare investiții de 6.7% din PIB pentru 2019.

Acesta scrie: “Comuniștilor veți plăti pentru TOT!

Unde este diferența de bani între ce ați promis că investiți de la buget, ați bugetat și execuție? Văd că cei de la Curtea de Conturi încă vă protejează. Îi va costa.

I-ați mințit pe români și acum încearcați să scăpați fără să plătiți. Nu se poate. Veți plăti.

Acești ipocriți promiteau în programul lor de guvernare investiții de 6.7% din PIB pentru 2019. Vă dați seama cât de ticăloși sunt?

Comuniștilor, nu va este rușine? Ar trebui să veniți în fiecare zi și să vă cereții scuze românilor pentru ca i-ați mințit.

Știu că cer prea mult de la niște bugetofagi și susținatori ai statului maximal.

Românii mai au nevoie de o clarificare.

Unde se regăsesc în programul de guvenare nenorocirile și ticăloșiile din OUG 114?

La fiecare ticăloșie pe care ați aprobat-o am venit și v-am explicat de ce este o prostie și nu trebuie aprobată. Nu m-ați ascultat.

V-am zis de FSDI că este neconstituțional și am avut dreptate, v-am zis de oug 114 că doar un prost putea să o facă și am avut dreptate, v-am zis de TVA defalcat și am avut dreptate, v-am zis de inflație și am avut drepate, v-am zis de dobânzi și am avut dreptate, v-am zis că veți fura banii de la investiții și am avut dreptate, v-am zis că aveți găuri la buget și am avut dreptate, etc

Vreți să vedeți cum o guvernare liberală crește bunăstarea pentru TOȚI românii (nu doar pentru votanții și membri PSD), nu crește povara fiscală asupra sectorului privat si nu nenorocește generațiile viitoare?

Plecați de la guveranare și vă arătăm”.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (04/12/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (04/12/2020)

Hotarari AGA O & E din 04.12.2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (04/12/2020)

Litigiu dosar nr. 5179/2/2019

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (04/12/2020)

Structura actionariat la data de 30 noiembrie 2020