Update articol:

Senatorul Șerban Nicolae a renunțat la funcția de președinte al Comisiei Juridice din Senat

Senatorul Șerban Nicolae a renunțat la funcția de președinte al Comisiei Juridice din Senat, anunță Antena3.

Senatorul PSD le-a scris colegilor că nu mai vede o justificare faptul că este amânată alegerea unui președinte la Senat, având în vedere că astăzi a început o nouă sesiune ordinară, iar Robert Cazanciuc este președinte interimar.

Ieri, Șerban Nicolae, aflat în conflict cu Marcel Ciolacu, a considerat „o mare şi nescuzabilă ruşine” faptul că partidul nu a reuşit să întrunească cvorumul pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Controlul Comisiei Juridice este esențial în orice proces de modificare a legislației penale sau referitoare la organizarea sistemului judiciar, iar Șerban Nicolae s-a remarcat prin zeci de inițiative care au avut scopul de a slăbi independența justitiției, potrivit G4Media .

În februarie, Șerban Nicolae a fost propus de grupul PSD pentru a prelua funcția de președinte Senatului, al doilea om în stat, rămasă vacantă după demisia lui Teodor Meleșcanu, în urma unei decizii a Curții Constituționale. Ulterior, Robert Cazanciuc a preluat în aprilie atribuțiile de președinte al Senatului de la colegul său, Titus Corlățean, asigurând interimatul până în prezent.

 

 

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii