Update articol:

Șerban Constantin Valeca și George Sergiu Niculescu – numiți administratori provizorii la Nuclearelectrica

Șerban Constantin Valeca și George Sergiu Niculescu au fost numiți administratori provizorii la Nuclearelectrica, potrivit unui comunicat transmis BVB.

Societatea Națională Nuclearelectrica informează actionarii și investitorii despre decizia Consiliului de Administrație din data de 09.03.2022, ca urmare a recomandării Comitetului de Nominalizare și Remunerare, de a numi provizoriu, începând cu data de 09.03.2022 și până la dată Adunării Generale a Acționarilor SNN, doi administratori neexecutivi, pe posturile vacante din cadrul Consiliului de Administrație al SNN.

Domnul George Sergiu Niculescu este absolvent al Facultății de Drept, Profilul Științe Juridice al Universității Ovidius din Constanța și deține o diplomă de Master în Administratea Afacerilor, Academia de Studii Economice București. Începând cu anul 2018, domnul George Sergiu Niculescu deține diplomă de auditor intern pentru Sisteme de Management al Energiei și management pentru Sisteme de Management al Energiei obținută la TUV THURINGEN Germania prin Academia de Studii Economice București. Domnul George Sergiu Niculescu are o experiență de 20 de ani în management și domeniul juridic atât în mediul privat cât și în cel de stat, ocupând și funcția de Secretar de Stat în Ministerul Energiei cu atribuții în coordonarea activității structurilor și domeniilor aferente.

Domnul Șerban Constantin Valeca este absolvent al Institutului Politehnic București, fiind specializat în proiectarea și construcția reactoarelor nucleare, certificarea combustibilului nuclear și a mașinilor de încărcare-descărcare combustibil în reactoarele CANDU, managementul industrial și al unităților nucleare. Domnul Șerban Constantin Valeca este doctor în științe industriale și profesor universitar și are o experiență de 40 de ani în industria nucleară, fiind Director General pentru
coordonarea programului nuclear național Unitatea 2 CNE Cernavodă, Guvernator al României la Agenția Internațională pentru Energie Atomică la Viena și Președinte al Consiliului Științific al Institutului de Cercetări Nucleare ICN Pitești. Domnul Șerban Constanți Valeca este autor al unor publicații de specialitate, rapoarte de cercetare și deține brevete de invenții.

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (27/06/2022)

Vimetco Extrusion prima bara extrudata intr-o noua linie automata

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat