Update articol:

Seria iPhone 12 ar putea include un model Mini

Sursa Instagram

Numele pe care Apple le va folosi în cadrul viitoarei sale serii de iPhone-uri au apărut pe surse, iar pentru prima oară, compania americană se pare că va folosi numele Mini pentru unul dintre smartphone-urile sale, potrivit news.ro

Cele patru modele care vor compune seria iPhone 12 au acum şi nume, chiar dacă doar din surse neoficiale. Acestea au fost descoperite pe stickerele folosite de producătorii de carcase pentru viitoarele iPhone-uri.

Astfel, Apple va folosi următoarele numele pentru cele patru modele care vor compune seria iPhone 12:

iPhone 12 mini, 5.4 inch
iPhone 12,  6,1 inch
iPhone 12 Pro – 6,1 inch
iPhone 12 Pro Max – 6,7 inch

Ca şi în anii precedenţi, este de aşteptat ca puterea de procesare şi facilităţile oferite să fie direct proporţionale cu mărimea ecranului – modele mai mari vor avea dotări mai bune şi preţuri mai mari.

În ceea ce priveşte numele, se remarcă folosirea pentru prima oară a numelui Mini pentru smartphone-urile Apple. Compania americană a mai folosit Mini până acum pentru Mac, iPad şi iPod, însă niciodată pentru iPhone.

Este de aşteptat ca, eventual, Mini să înlocuiască modelul SE în oferta Apple şi să vizeze acei utilizatori care preferă smartphone-urile cu ecran mai mic.

Seria iPhone 12 urmează a fi prezentată în luna octombrie, mai târziu cu o lună decât în anii anteriori, din cauza problemelor create de pandemie.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (20/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

TERAPLAST SA (TRP) (20/10/2020)

Detalii teleconferinta T3/2020

Sphera Franchise Group (SFG) (20/10/2020)

Incheierea actelor juridice cu partile afiliate