Update articol:

Serviciul de Grăniceri al Ucrainei: Este posibil ca ucrainenii de pe Insula Șerpilor să fie în viață

Serviciul de Grăniceri al Ucrainei a anunțat, sâmbătă seară, pe Facebook că soldații ucraineni de pe Insula Șerpilor, despre care s-a spus că au murit, ar putea fi în viață.

„Avem convingeri puternice că toți apărătorii ucraineni ai Insulei Șerpilor ar putea fi în viață.

SBGSU și Forțele Armate, la fel ca întreaga Ucraine, au primit speranța că toți apărătorii din Insula Şerpilor sunt în viață.

Presa rusă a raportat că militarii ucraineni de pe insulă au fost trimiși la Sevastopol.
Informațiile preliminare conform cărora polițiștii de frontieră ar putea fi morți au venit înainte ca apărătorii să piardă legătura.

După cum s-a raportat anterior, pe 24 februarie, agresorul a utilizat armele navale și a folosit avioane de luptă asupra grănicerilor și soldaților Forțelor Armate de pe Insula Șerpilor. Conform informațiilor disponibile la acea vreme, infrastructura a fost distrusă și insula a fost capturată.

Înainte de aceasta, inamicul a încercat în mod repetat, în zadar, să intimideze apărătorii ucraineni cu solicitări de capitulare și a primit un singur răspuns corect – nimeni nu se va preda.

Înțelegem că propagandiștii ruși știu să atace informațional și să se folosească de propagandă, menționând că apărătorii ucraineni s-au predat.

Grănicerii și luptătorii Forțelor Armate s-au apărat cu curaj, mai ales în fața mijloacelor copleșitoare ale forțelor inamice.

Încercările de a afla care a fost soarta apărătorilor ucraineni au continuat în toate direcțiile posibile.

În prezent, după ce au primit informații despre locația probabilă a acestora, SBGS împreună cu Forțele Armate lucrează la identificarea soldaților noștri.

Sperăm din suflet ca băieții să se întoarcă acasă cât mai curând, iar informațiile primite la momentul atacului asupra morții nu vor fi confirmate.

Slavă apărătorilor ucraineni!!!”

Potrivit informațiilor vehiculate joi, treisprezece grăniceri ucraineni au fost ucişi în urma bombardamentelor intense desfăşurate de nave ruseşti asupra Insulei Şerpilor în prima zi a invaziei Rusiei împotriva Ucrainei.

“Conform informaţiilor de care dispunem în prezent, insula Şerpilor din Marea Neagră a fost capturată de către ocupanţii ruşi”, a anunţat în cursul serii de joi Serviciul ucrainean pentru frontieră într-un comunicat pe pagina sa oficială de Facebook, potrivit căruia întreaga infrastructură de pe insulă a fost distrusă în urma bombardamentelor.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative