Update articol:
Amendament la Bugetul Uniunii Europene pentru 2021

Siegfried Mureșan: Cerem alocarea a 4 milioane de euro către acțiuni privind comunicare strategică în acțiunea externă a Uniunii Europene

Foto Facebook Foto Facebook
La propunerea europarlamentarului Siegfried Mureșan, Grupul PPE din Parlamentul European a depus un amendament la Bugetul Uniunii Europene pentru 2021 prin care cere alocarea a 4 milioane de euro către acțiuni privind comunicare strategică în acțiunea externă a Uniunii Europene, în vederea combaterii dezinformării.
Siegfried Mureșan a scris, pe Facebook: “Pandemia de coronavirus ne-a demonstrat, încă o dată, cât de periculoase sunt dezinformarea și propaganda antieuropeană.
⛔️ În această perioadă, au apărut mii de articole în România și în toată Europa prin care oamenii erau dezinformați și manipulați cu privire la efectele pandemiei, cum să ne protejăm și cine se face vinovat. Astfel s-a încercat împiedicarea Uniunii Europene de a combate eficient pandemia.
✅ De aceea, la propunerea mea, Grupul PPE din Parlamentul European a depus un amendament la Bugetul Uniunii Europene pentru 2021 prin care cerem alocarea a 4 milioane de euro către acțiuni privind comunicare strategică în acțiunea externă a Uniunii Europene. Vrem, astfel, să oferim Uniunii suficiente resurse pentru a comunica eficient și pentru a se apăra împotriva dezinformării care vine din afara Uniunii Europene, în special dinspre Federația Rusă.
Dacă amendamentul se aprobă, va fi al patrulea an consecutiv în care, la inițiativa mea, alocăm fonduri europene pentru combaterea dezinformării. 🇪🇺🇷🇴
În 2020 am alocat 4 milioane de euro către sprijinirea East StratCom Task Force – echipa de experți în combaterea dezinformării ruse din cadrul Serviciului European de Acțiune Externă.”

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTS si EFSA

PRIMARIA ORASULUI NAVODARI (NAV27) (22/10/2020)

Plata cuponului 23 si rambursare rata principal 23 & calcul rata dobanda pentru cuponul 24

CEMACON SA (CEON) (22/10/2020)

Desfasurare AGEA 29/30.10.2020 in contextul COVID 19

TURISM, HOTELURI, RESTAURANTE MAREA NEAGRA S.A. (EFO) (22/10/2020)

Plata dividend conform Hotarare AGOA nr.8 din 05.10.2020