Update articol:

Siegfried Mureșan, Partidul Popular European, și Dragoș Pîslaru, Renew Europe, dezbat joi pachetul de redresare economică al Uniunii Europene, în webinarul organizat de Europuls

Când: 28 mai, orele 14:30
Ce: Webinar organizat de Europuls-Centrul de Expertiză Europeană
Invitați: Siegfried Mureșan, europarlamentar Partidul Popular European și Dragoș Pîslaru, europarlamentar Renew Europe

Pe 27 mai, Comisia Europeană va prezenta în plenul Parlamentului European pachetul de redresare economică al Uniunii Europene, mult așteptatul anunț despre cum vor fi susținute statele membre să se refacă după pandemia COVID-19. În acest context, Europuls – Centrul de Expertiză Europeană organizează un webinar pentru a afla reacțiile la cald din Parlamentul European. 

Europarlamentarii Siegfried Mureșan și Dragoș Pîslaru ne vor prezenta primele impresii despre propunerea Comisiei, ne vor explica în detaliu ce presupune acest nou buget al Uniunii europene și cum putem beneficia de noile instrumente. Adresează aceste instrumente nevoile naționale? Câți bani vor exista în plus, ce înseamnă acest plan pentru România și care va fi impactul asupra priorităților României, dar și asupra viitorului Uniunii în următorii ani? Toate aceste întrebări vor căuta răspunsuri de la cei doi participanți, însă pornind de la ele, cei interesați pot să adreseze mai multe întrebări europarlamentarilor prezenți la dezbatere.

Centrul de Expertiză Europeană EUROPULS este o organizaţie non-guvernamentală înființată în anul 2010 la Bruxelles de un grup de experți români în afaceri europene. Scopul acesteia este acela de a promova procesul de integrare europeană în România dar şi de a contribui la dezvoltarea unui spaţiu public european. Europuls urmăreşte să încurajeze dezbaterile publice pe teme europene prin articole și studii, precum și prin organizarea de dezbateri, ateliere de lucru și conferinţe. Printre participanții la aceste evenimente se numără comisari europeni, europarlamentari români şi străini, lideri politici, reprezentanți ai societăţii civile, experți şi jurnaliști.
Europuls este inițiatorul şi principalul organizator al EUROSFAT (www.eurosfat.ro), forumul anual dedicat dezbaterilor pe teme europene.
Asociaţia Europuls, înfiinţată în 15 martie 2010, este independentă de orice organism cu caracter politic.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (28/01/2021)

Incheiere Instanta - Imposibilitate desfasurare AGOA - 01/02.02.2021

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (28/01/2021)

Hotarari AGA O din 28.01.2021

ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. (ALU) (28/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Sem 2 2020