Update articol:

SIF Banat Crișana își mută sucursala din București într-o clădire pe care o deține SIF Imobiliare, pentru o chirie de 3.179,50 euro/lună

SIF Banat-Crișana a anunțat, recent, schimbarea sediului Sucursalei București, de la vechea adresă din București, sector 1, Calea Floreasca, nr.175, etaj 7, camera A1, la noua adresă din București, sector 2, Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov, nr. 46-48, etaj 3.

Spațiul a fost închiriat de la Administrare Imobiliare SA (deținută de SIF Imobiliare, pe care SIF Banat Crișana o controlează, cu 99,9%), pentru o durată de 5 ani, cu o chirie de 3.179,50 euro/lună, plus TVA  și costuri de funcționare de 794,87 euro/lună plus TVA, potrivit unui nou raport transmis Bursei de Valori București.

SIF Imobiliare a avut, în prima jumătate a anului, un profit net de 6,3 milioane de euro, față de 234.000, în perioada similară din 2018.

SIF Imobiliare PLC este o societate de investitii si dezvoltare imobiliara, tranzactionata pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare (CAN – ATS) al Bursei de Valori din Bucuresti (BVB).

Societatea a luat fiinta ca urmare a deciziei SIF Banat-Crisana S.A. de a constitui o structura de administrare centralizata, dupa principiile unui management integrat, pentru un numar de companii cu activitati in domeniul imobiliar, potrivit site-ului companiei.

Companiile care au fost aportate, inițial, la capitalul SIF Imobiliare PLC de catre actionarul majoritar SIF Banat-Crisana sunt: Agrorent, Comalim, Administrare Imobiliare, Legume Fructe, Vest Metal, Arta Culinara, Bistrita, Comat Cluj, Comcereal Cluj, Complex Laboratoare, Napotex, Agmonia, Central, Cora, M.C.B., Soiza, Uniteh si Urban.