Update articol:

SIF Moldova a vândut 19,55% din SPIT Bucovina, pentru 1,18 milioane lei

SIF Moldova (SIF2) a vândut 19,55% din SPIT Bucovina, pentru 1,18 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori București.

Compania a arătat: „Consecventa strategiei aprobate de actionari, SIF Moldova a continuat vanzarea participatiilor din portofoliul ”istoric”, care si-au epuizat potentialul de crestere.

In acest context, informam investitorii cu privire la vanzarea integrala a unui pachet de 1.162.275 actiuni, reprezentand 19,55 % din capitalul social al societatii S.P.I.T. BUCOVINA SA Suceava, pentru care s-a incasat suma de 1,185 milioane lei.”

Operatiunea s-a efectuat prin mandatar Asset Invest SA, parte a Grupului SIF Moldova, societate infiintata in scopul restructurarii detinerilor din portofoliul ”istoric”, in acord cu Strategia si Politica de Investitii a SIF Moldova, potrivit raportului.

Ceilali actionari ai SPIT Bucovina sunt Catalin Constantin Chelu, cu 22,38% si BIDELCRAM INVESTMENT, cu 21,43%. Societatea se ocupa cu fabricarea altor piese si accesorii pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule.