Update articol:

Simion spune că AUR nu ia în calcul o alianţă la guvernare cu PSD; discută cu Ciolacu despre un Guvern de specialişti

George Simion, AUR George Simion, AUR/ Sursa foto: Facebook

AUR va participa la consultările de la Palatul Cotroceni, însă nu ia în calcul o alianţă cu PSD la guvernare, dar poartă discuţii cu preşedintele acestui partid, Marcel Ciolacu, pentru a găsi o formulă “bună” de Guvern format din specialişti, a declarat, miercuri, copreşedintele AUR George Simion.

“Noi întotdeauna suntem deschişi la dialog şi vom participa întotdeauna la consultări. (…) Noi ne aliem doar cu poporul român, discutăm în schimb cu domnul Ciolacu pentru a găsi o formulă bună de Guvern de specialişti”, a precizat Simion, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că AUR nu va susţine “niciodată” o alianţă PNL-UDMR-USR pentru că este “toxică”.

“Niciodată. Coaliţia asta toxică a arătat ce poate. Nu o să ne aliem şi nici nu o să-i susţinem cu votul nostru. Mergem mai departe, am descris soluţiile pe care AUR le vede, cred că sunt singurele soluţii în momentul ăsta care sunt pe masă. Celelalte formaţiuni nu au soluţii. Ori aşa, ori ajungem la alegeri anticipate, unde sunt convins că o majoritate a românilor o să schimbe structura Parlamentului actual”, a afirmat copreşedintele AUR, potrivit Agerpres.

BVBStiri BVB

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (15/10/2021)

Convocare AGEA pentru data de 8 decembrie 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (15/10/2021)

Act aditional la contract de credit

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)