Update articol:

Soluția de eCommerce easySales raportează încasări de 450.000 lei, fără TVA, pentru primul semestru din 2021, în avans față de cele 127.000 lei din perioada similară a anului trecut

Adina Murariu, noul Chief Operations Officer easySales Adina Murariu, noul Chief Operations Officer easySales
  • Adina Murariu se alătură echipei în rolul de Chief Operations Officer, după 12 ani ca Director de Operațiuni în cadrul NN Asigurări de Viață
  • Irina Zamfir preia rolul de Chief Revenue Officer, după poziția anterioară de General Manager al Link Mobility

Soluția de automatizare și centralizare a activităților de eCommerce easySales a încheiat primul semestru al anului cu un volum de încasări de 450.000 de lei, în creștere accelerată, de 3,5 ori, față de cele 127.000 de lei din perioada similară a anului trecut, pe fondul unei adopții crescute a serviciilor de comerț electronic și al creșterii numărului de platforme marketplace integrate în serviciul easySales, potrivit unui comunicat de presă.

„Ne-am propus un set de obiective ambițioase pentru acest an, odată cu listarea de succes pe platforma SeedBlink, iar la jumătatea lui 2021 putem spune că suntem, deja, în avans față de reperele pe care ni le-am setat. Evoluția pozitivă a cifrei de afaceri este un efect al creșterii numărului de clienți – deja 267 de comercianți  online ne-au ales serviciile, la sfârșit de iunie, față de 113 în primele șase luni din 2020. Și tot aceeași ambiție ne determină să ne extindem echipa executivă cu doi oameni valoroși, cu o puternică experiență profesională, care vor avea un impact determinant în evoluția noastră viitoare”, a declarat Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Adina Murariu se alătură echipei în rolul de Chief Operations Officer, cu focus pe ariile de execuție, organizare și scalare eficientă, sustenabilă și profitabilă a companiei, anunță compania.

Absolventă a Facultății de Relații Internaționale în cadrul Academiei de Studii Economice, Adina Murariu a fost, anterior trecerii în echipa easySales, timp de 12 ani, Director de Operațiuni în cadrul NN Asigurări de Viață – cea mai mare companie de asigurări de viață și pensii din România.

Irina Zamfir devine noul Chief Revenue Officer al easySales, cu experiență extinsă în vânzări și management și rol principal în accelerarea evoluției veniturilor companiei, mai anunță comunicatul.

Irina Zamfir, noul Chief Revenue Officer easySales
Irina Zamfir, noul Chief Revenue Officer easySales

Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine în cadrul Universității din București, Irina Zamfir se alătură echipei actuale din rolul de General Manager al Link Mobility, furnizor de servicii de comunicații mobile specializat în servicii SMS și partener easySales.

Clienții din portofoliu au listat un număr de peste 3 milioane produse pe diferite platforme marketplace, au generat 760.000 facturi și 808.000 documente de livrare în mod automatizat și au tradus 167.000 documentații de produse, spun oficialii companiei.

Până în prezent, dezvoltarea easySales, fondată de Ciprian și Iulian Cazacu, a implicat investiții de aproximativ 350.000 de euro și continua evoluția, cu încă 350.000 de euro obținuti în urma noii investiții generate de listarea SeedBlink din luna Mai, se mai arată în comunicat.

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale ale soluției sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor.

BVB | Știri BVB

VRANCART SA (VNC) (18/08/2022)

Intalnire investitori si analisti - Sem 1 2022

CONPET SA (COTE) (18/08/2022)

Hotararea AGOA 18.08.2022

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/08/2022)

Listare produse structurate pe pietele regionale

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (18/08/2022)

Teleconferinta Investitori de Retail - Rezultate Financiare Semestrul I, 2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/08/2022)

Convocare AGA O & E 22.09.2022(23.09.2022)