Update articol:

 Sorin Constantinescu, despre închiderea cazinourilor și jocurilor de noroc: Autoritățile își bat joc de activitățile restaurantelor și jocurilor de noroc, în condițiile în care la metrou se calcă lumea în picioare

Guvernul și autoritățile locale își bat joc de activitățile restaurantelor și jocurilor de noroc, în condițiile în care la metrou e plin, se calcă lumea în picioare, după cum am văzut astăzi la televizor, a spus Sorin Constantinescu, expert în industria jocurilor de noroc, adăugând că în sălile de jocuri de noroc, fiecare are mască, plexiglas, fiecare stă la aparatului lui, se respectă distanțarea socială”. 

Prefectul Capitalei a anunțat astăzi închiderea activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, inclusiv cazinouri, cu excepţia pariurilor şi loteriilor unde se eliberează bilet, cu respectarea regulilor de distanţare şi a măsurilor de siguranţă sanitară.

Sorin Constantinescu ne-a explicat: “Comitetul Național de Situații de Urgență a anunțat acum două zile noi restricții pentru restaurante și cafenele și nu au precizat absolut nimic de jocurile de noroc. Toți politicienii ratați care caută capital electoral, gen Ponta, Firea, Ciolacu, Radu Cristescu au început să urle la televizor că nu se închid păcănelele. Dar niciunul dintre ei habar nu are cum funcționează activitatea jocurilor de noroc, dacă există într-adevăr riscul îmbolnăvirii acolo. Astăzi, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a decis, la presiunea domnilor politicieni, să închidă și păcănelele.

Citeam cu stupoare declarațiile prefectului Capitalei Gheorghe Cojanu. Citez: „După propunerea a doi membri din Comitet, interzicerea jocurilor de noroc și cazinourilor pe raza municipiului București. S-a emis această propunere, cu amendamentul că nu sunt interzise pariurile și loteriile cu bilet”.

Cum adică? Nu este periculos biletul de la loto care circulă din mână în mână , dar când omul bagă bani la păcănele este periculos? Suntem într-o situație penibilă și stupidă.

Politica omoară cu totul această activitate, este evident că aceste decizii nu sunt legate de pericolul de covid, ci de alte interese politice și de altă natură”.

Se închid sălile de jocuri de noroc, cazinourile, barurile și discotecile din Bucureşti

Industria jocurilor de noroc trage un semnal de alarmă: sălile de jocuri de noroc au cel mai mic risc epidemiologic și generează cele mai mari venituri la buget!

 

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

OMV Petrom si Complexul Energetic Oltenia investesc in energia fotovoltaica

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii