Update articol:

Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu, Mihai Tudose sau Alexandru Rafila – propunerile PSD pentru premier

Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu, Mihai Tudose sau Alexandru Rafila sunt propunerile PSD pentru premier, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Acesta este de părere că Ludovic Orban nu mai poate fi premierul României după votul de la alegerile parlamentare de duminică.

“Este evident că domnul Ludovic Orban nu mai poate să fie prim-ministrul României după acest vot al românilor. Faptul că PSD este pe primul loc înseamnă un vot împotriva actualului Guvern care şi-a bătut joc în gestionarea pandemiei. Haideţi să ne aducem aminte cu închiderea pieţelor, a bisericilor, a şcolilor şi cred că românii i-au transmis un semnal foarte clar, că România trebuie să aibă un Guvern cu specialişti capabili să gestioneze actuala criză sanitară şi, nu în ultimul rând, criza economică în care ne aflăm”, a spus Ciolacu, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Întrebat pe ce se bazează când consideră că preşedintele Klaus Iohannis va ţine cont de faptul că PSD a câştigat primul loc la alegerile parlamentare şi îi va considera pe social-democraţi prima opţiune pentru un nou Guvern, Ciolacu a spus: “Mă bazez pe faptul că în acest moment s-a terminat campania electorală. Până acum, preşedintele Iohannis a fost purtătorul de cuvânt şi vârful de lance al PNL. Presupun că şi-a dat seama şi domnia sa că este cazul să se întoarcă la Cotroceni şi să devină preşedintele tuturor românilor şi să încheie această perioadă de dezbinare a românilor şi să se aplece asupra problemelor evidente pe care le au românii. Nu cearta între preşedinte şi PSD este o prioritate pentru români”.

Ciolacu a arătat că PSD are pregătit un soft pentru numărătoarea paralelă a voturilor şi în câteva ore va avea primul rezultat al alegerilor.

“Cred că trebuie să dăm un examen de maturitate. Avem un soft şi avem un sistem pregătit de două luni, sunt ferm convins că vom avea datele reale din fiecare cătun al acestei ţări, vom avea procesele verbale, vom avea primul rezultat în câteva ore. Sunt trei etape de numărare şi renumărare a acestor procese verbale care reprezintă oglinda din secţiile de votare şi am avut o sortare a reprezentanţilor în secţiile de votare deosebită. Sunt şi celelalte partide care se luptă acum să treacă pragul de 5% şi cred că va fi o unitate a mai multor partide împotriva tendinţei PNL şi, de ce nu, a USR de a fura în secţiile de votare”, a menţionat acesta

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (29/11/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 22 - 26 noiembrie 2021

RAIFFEISEN BANK - OBLIGATIUNI 2029 (RBRO29) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK - OB. 2028 (RBRO28) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK _ OB. 2026 (RBRO26) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere