Update articol:

Spațiu E-Distribuție Dobrogea, transformat în centru de vaccinare  anti-covid în Călărași

Companiile E-Distribuție, parte a Grupului Enel, continuă să fie un partener în lupta împotriva Sars-CoV-2 și se alătură campaniei naționale de imunizare prin punerea la dispoziția autorităților locale și sanitare a unor spații care vor fi folosite drept centre de vaccinare. Centrul E-Distribuție Dobrogea din Călărași este primul spațiu privat din județ transformat în centru de vaccinare, dotat cu toată infrastructura necesară imunizării populației. Acesta a fost complet reamenajat tocmai pentru a răspunde exigențelor sanitare impuse de regulile în vigoare, potrivit unui comunicat.

“Companiile E-Distribuție au fost parteneri în lupta cu Sars-CoV-2 încă de la declanșarea pandemiei, prin lucrări pro bono de racordare la rețeaua de energie electrică a unora dintre spitalele Covid-19 din țară. Rămânem în lupta cu acest virus și le punem la dispoziție autorităților locale și sanitare spații ale companiilor E-Distribuție din țară și din Capitală, utilate conform solicitărilor acestora pentru a putea funcționa ca centre de vaccinare. Susținem  până la capăt campania de imunizare a populației pentru siguranța și sănătatea consumatorilor noștri, precum și pentru reluarea activității sociale și economice la parametri optimi, prin acest proiect de sustenabilitate”, a declarat Gino Celentano, director general al E-Distribuție Muntenia, Banat și Dobrogea.

Sediul E-Distribuție Dobrogea pus la dispoziția autorităților locale și sanitare este dotat cu frigidere, mobilier și centrală termică noi și acces la internet. Instalațiile sanitare și corpurile de iluminat sunt complet schimbate, la fel și ușile de acces, pentru a putea crea circuite separate de intrare și ieșire.

Activitatea medicală va fi asigurată de doi medici, patru asistente și registratori, care vor lucra în două ture. Capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina în fiecare zi. Toți pacienții vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare și supraveghere post-vaccinare.

BVBStiri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/03/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/03/2021)

Structura actionariat la data 26 februarie 2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (03/03/2021)

Notificare privind numarul si tipul de investitori

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (SIF2) (03/03/2021)

Reluare tranzactionare - ora 16:05 - conf Cod BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 303/03.03.2021 - aprobare oferta publica de cumparare actiuni Evergent Investments

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (03/03/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014