Update articol:

Stelian Ion: Iohannis ar trebui să îşi scoată din vocabular zilele acestea cuvintele cinism şi ţâfnă

Stelian Ion Sursa foto: Facebook

Stelian Ion, fost ministru al Justiţiei, apreciază că în aceste zile preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să îşi scoată din vocabular cuvinte precum “cinism”, “orgoliu” sau “ţâfnă” şi adaugă că acesta ar fi dorit “refacerea mascată a USL”.

“Klaus Iohannis ar trebui să îşi scoată din vocabular zilele acestea câteva cuvinte: cinism, orgoliu, ţâfnă. Şi asta nu pentru că le foloseşte la adresa USR PLUS, ci pentru că, de fapt, se autocaracterizează, sunt cuvintele care îi descriu cel mai fidel propria prestaţie din ultima vreme. E bine că a avut minima decenţă să nu nege că mi-a sugerat explicit să renunţ la proiectul de desfiinţare a SIIJ aflat la vot în Senat pentru a relua acest demers la calendele greceşti, odată cu noile legi ale justiţiei (blocate tot de echipa lui câştigătoare). Risca să se afunde prea mult în minciună”, a scris reprezentantul USR PLUS joi, pe Facebook

Potrivit acestuia, felul în care preşedintele “atacă în continuu” USR PLUS demonstrează faptul că acesta ar fi vizat de la început refacerea USL.

“Felul cum atacă în continuu USR PLUS ne demonstrează clar ce intenţii a avut de la bun început: refacerea mascată a USL-ului (PNL şi PSD fiind partidele ‘mature’ la care face referire) şi crearea unui climat de linişte şi siguranţă pentru tocarea discreţionară a bugetului statului şi banilor europeni, fără ca procurori curioşi să pună prea multe întrebări. Preşedinte eşuat, stat eşuat”, se mai menţionează în postare.

Delegaţia USR pentru consultările de la Cotroceni: Cioloş, Barna, Dragu, Stelian Ion şi Ghinea

 

BVB | Știri BVB