Update articol:

Steven van Groningen a decis să se retragă din funcțiile deținute în cadrul Comitetului Reprezentanților și în Comitetele Consultative ale Fondului Proprietatea

Steven-van-Groningen https://www.raiffeisen.ro

Franklin Templeton International Services S.À R.L., în calitate de administrator
de fond de investiții alternative și administrator unic („Administratorul
Fondului”) al Fondul Proprietatea S.A. („Fondul”), anunță
investitorii că Steven van Groningen a decis să se retragă din funcțiile
deținute în cadrul Comitetului Reprezentanților (“Comitetul”) și în Comitetele
Consultative ale Fondului.

Data intrării în vigoare a demisiei este 13 noiembrie 2020.

Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei
adunări generale a acționarilor din noiembrie.

Pe ordinea de zi a AGA din 13 noiembrie se află numirea a doi membri în Comitetul Reprezentanților Fondului Proprietatea ca urmare a încetării a două dintre mandate, respectiv ca urmare a demisiei doamnei Vivian Nicoli  şi a demisiei domnului Steven Cornelis van Groningen.

Mandatele noilor membri sunt valabile pentru o perioadă de trei (3) ani, sub rezerva acceptării mandatelor. Propunerile acționarilor pentru cele două mandate pot fi depuse până la data de 12 octombrie 2020, ora 5:00 PM (ora României), la sediul social al Societății din București, Str. Buzești, nr. 78- 80, etaj 7, sector 1, cod poștal 011017 sau prin e-mail la adresa office@fondulproprietatea.ro.

Fiecare candidat pentru Comitetul Reprezentanților trebuie să depună o copie a cărții de identitate, CV-ul care să prezinte detalii ale activității profesionale curente, certificatul de cazier fiscal și certificatul de cazier judiciar sau declarația pe proprie răspundere, dacă acesta nu este cetățean român, chestionarul cu privire la independența candidatului, completat și semnat de candidat, și formularul de consimțământ și nota de informare pentru colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în procesul de recrutare, completat și semnat de candidat, ale căror modele indicative sunt disponibile în cadrul materialelor informative.
Având în vedere disponibilitatea a două locuri pentru poziția de membru în Comitetul Reprezentanților, fiecare candidat va trebui să opteze pentru un singur loc vacant. Dacă un candidat va opta pentru ambele locuri vacante, candidatura se va considera exprimată pentru ultimul loc ales cu privire la care s-a manifestat, în termenul legal, intenția de a fi ales în funcția de membru al Comitetului Reprezentanților.

Lista cuprinzând informații cu privire la numele, localitatea de domiciliu, calificarea profesională, calitatea de acționar, cazierul fiscal și cazierul judiciar, chestionarul de independență, precum și CVul vor fi publicate pe pagina oficială de internet a Societății și va fi actualizată zilnic, pe baza propunerilor primite.