Update articol:

Suciu: Estimez că în maximum o lună se vor putea depune proiecte pe Fondul de Dezvoltare şi Investiţii

Foto Facebook Foto Facebook

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Daniel Suciu, a declarat luni că în maximum o lună se vor putea depune proiecte pe Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, iar autorităţile locale vor putea să solicite bani pentru investiţii ca şi în cazul PNDL.

“Estimez că în termen foarte scurt, în maximum o lună, se vor putea depune proiecte pe Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Acest fond este deja constituit, dar va deveni şi operaţional odată cu aprobarea normelor. Normele de aplicare au apărut deja pe site-ul Secretariatului General al Guvernului prin Comisia Naţională de Prognoză, va fi un fond tot dedicat investiţiilor pentru autorităţile locale, dar nu se va derula prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ci prin Comisia Naţională de Prognoză. (…) Primarii, autorităţile locale pot veni să solicite bani pentru investiţii ca şi la PNDL. Există un domeniu prioritar, care înseamnă reţele de apă şi canalizare, şcoli, grădiniţe şi un domeniu secundar, care înseamnă sedii de primării, iluminat public”, a spus Suciu, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

El a menţionat că autorităţile locale nu vor putea depune proiecte pe domeniul secundar până nu vor face dovada că domeniul prioritar este rezolvat din punct de vedere al finanţărilor. 

BVBStiri BVB

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/09/2021)

Convocare AGA O & E 28(29).10.2021

JUDETUL TIMIS (TIM28) (20/09/2021)

Plata cupon 42, rambursare rata principal 42 si calcul rata dobanda pentru cuponul 43

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/09/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 13 - 17 septembrie 2021