Update articol:

Suleyman Burak Yildiran, numit Director General Patria Bank

Sursa Linkedin

Patria Bank SA informeaza investitorii cu privire la faptul ca in sedinta din data de 14.10.2020 Consiliul de Administratie al Bancii a aprobat numirea domnului Suleyman Burak Yildiran in functia de Director General, membru al Comitetului Directorilor al Patria Bank S.A., pentru un mandat de 4 ani incepand cu data de
15.10.2020, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

In aceasta calitate Domnul Burak Yildiran va conduce strategia de dezvoltare a Bancii in sustinerea antreprenoriatului local si clientilor persoane fizice, precum si imbunatatirea experientei clientilor si dezvoltarii proceselor digitale.

Domnul Burak Yildiran are aproape 25 de ani de experienta in domeniul financiar-bancar si tehnologie, din care aproape 20 de ani petrecuti in cadrul Garanti BBVA. De-a lungul mandatului sau Dansul a fost responsabil pentru domenii precum experienta clientilor, managementul schimbarii, proiecte Agile, digitalizare, transformare, leadership strategic, managementul talentelor si business development. Domnul Burak Yildiran a fost timp de sase ani Director General Adjunct si Manager Operatiuni la Garanti BBVA Romania.

Inainte de numirea sa la Patria Bank, in ultimii 2 ani, a ocupat pozitia de Chief Operations Officer în TotalSoft, conducand reorganizarea companiei si cresterea acesteia dupa preluarea de catre LOGO Group.

Domnul Burak Yildiran detine un MBA de la WU Executive Academy – Universitatea din Viena si un BA in Administrarea Afacerilor de la Universitatea Hacettepe.

 Exercitarea responsabilitatilor specifice de catre dl. Suleyman Burak Yildiran, in calitate de Director General, membru al Comitetului Directorilor, se va realiza incepand cu data comunicarii aprobarii prealabile de catre Banca Nationala a Romaniei.

Incetarea contractului de mandat al doamnei Daniela Elena Iliescu pentru functia de Director General, membru al Comitetului Directorilor al Patria Bank S.A, va avea loc incepand cu data comunicarii aprobarii prealabile de catre Banca Nationala a Romaniei pentru dl. Suleyman Burak Yildiran (data de la care responsabilitatile de director general vor fi exercitate de dl. Suleyman Burak Yildiran).Mandatul Doamnei Daniela Iliescu a avut in primul rand obiectivul asigurarii stabilitatii financiare a Bancii, consolidarii bazei de capital si crearii unui cadru organizational care sa asigure o platforma solida pentru planurile de crestere ale Patria Bank.

De asemenea, in sedinta din data de 14.10.2020 Consiliul de Administratie al Bancii a aprobat si numirea doamnei Daniela Elena Iliescu in functia de Director General Adjunct – Divizia Risc, membru al Comitetului Directorilor, pentru un mandat de 4 ani, mandatul incepand sa se calculeze de la data intrarii in vigoare a acestuia (respectiv, data incetarii mandatului de Director General).

Exercitarea responsabilitatilor specifice de catre doamna Daniela Elena Iliescu in calitate de Director General Adjunct – Divizia Risc, membru al Comitetului Directorilor, se va realiza dupa incetarea mandatului de Director General si dupa aprobarea prealabila de catre Banca Nationala a Romaniei. Astfel, Daniela Iliescu va coordona ariile Financiar si Risc in cadrul Patria Bank.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020