Update articol:
Comunicat de presă

Summitul BIG Cyber Defense 2023, la București, pe 22 mai

BIG Cyber Defense Summit

BIG Cyber, parte a BMM Innovation Group, organizație dedicată furnizării de soluții în domeniul securității cibernetice, are plăcerea să găzduiască Summitul BIG Cyber Defense 2023 la JW Marriott din București, pe 22 mai 2023. Summitul BIG Cyber Defense va fi împărțit în două conferințe de jumătate de zi fiecare, prima sesiune adresându-se organizațiilor guvernamentale, mediului de afaceri și companiilor care administrează servicii esențiale, a doua fiind destinată industriei jocurilor de noroc, potrivit unui comunicat de presă.

Summitul BIG Cyber Defense 2023

Alexandru Petrescu, Senior Vicepresident BMM Big Cyber, a declarat: „Apărarea cibernetică este o componentă esențială a afacerilor moderne de succes și este crucial ca organizațiile să fie mereu cu un pas înainte pentru a-și proteja atât clienții cât și resursele proprii de posibile amenințări cibernetice. În cadrul summitului BIG Cyber Defense 2023 vor avea loc dezbateri despre modul de abordare a provocărilor din domeniul securității cibernetice, aducând împreună experți din numeroase industrii, pentru a crea o imagine de ansamblu. Prin intermediul evenimentului nostru, participanții vor avea acces la informații valoroase puse la dispoziție de experți în domeniu, ceea ce îi va ajuta să-și crească nivelul de securitate cibernetică și să-și consolideze capabilitățile de a detecta atacurile cibernetice și a limita efectele acestora.”

Amit Sharma, CEO al BMM Innovation Group, a adaugat: „Pentru a face față amenințărilor iminente, apărarea cibernetică trebuie abordată ca o problemă strategică ce implică instruire specifică și adaptarea soluțiilor prin evoluție continuă. Summitul BIG Cyber Defense 2023 își propune să ofere participanților soluții pentru construirea unei poziții puternice în materie de securitate cibernetică, accentul fiind pus pe creșterea și consolidarea capabilităților de detectare a amenințărilor, gestionare a riscurilor și a incidentelor. Suntem entuziasmați să putem oferi liderilor din diverse industrii oportunitatea de a relaționa și de a învăța unii de la alții în acest domeniu de actualitate. Evenimentul nostru va contribui la modelarea viitorului apărării cibernetice și ne propunem intensificarea dialogului și cooperarii în domeniu.”

BIG Cyber, parte a BMM Innovation Group (BIG), oferă la nivel global, soluții unice de securitate cibernetică. Echipa de experți BIG Cyber utilizează cele mai avansate tehnologii disponibile în domeniul securității cibernetice.

BIG Cyber oferă prin intermediul Centrului de Operațiuni de Securitate (SOC), monitorizare 24/7/365, prin detectarea proactivă a amenințărilor, training pentru creșterea nivelului de conștientizare a potențialelor riscuri cibernetice, PenTest și soluții adaptate pentru management-ul securității cibernetice.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out