Update articol:

Superbet a deschis  o nouă locație în City Gate din Bucureşti, devenind a 17-a deschisă anul acesta și agenția flagship a grupului

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, prezent în peste 1.000 de agenții din țară,  și-a deschis  o nouă locație în cadrul proiectului City Gate din Bucureşti, devenind a 17-a deschisă anul acesta și agenția flagship a grupului, după cum informează reprezentanții companiei.

Noua agenție care se întinde pe 264 de metri pătrați seamănă cu un adevărat VR studio, iar locul unde se pot urmări meciurile și interacționa cu ceilalți din jur arată ca un living high-tech, susţin oficialii companiei.

„Brandul Superbet are milioane de fani în toată țara și câteva sute de mii în București. După anul dificil în care distanțarea socială ne-a ținut departe unii de alții, Superbet a decis să inaugureze un spațiu special pentru ei, în care experiența de pariere să devină de fapt un entertainment total. Vor păși într-un loc unde vor putea paria, urmări întreceri, purta discuții cu cei din jur,  va fi un imens living care pune preț pe conexiunea umană în primul rând”, a detaliat povestea noii agenții flagship și Cristian Gheorghiță, Group Employee Communications Director Superbet.

Conceptul de agenție Superbet Flagship are în centru experiența specială oferită clienților, într-un cadru care îmbină plăcerea de a paria și de a socializa cu servicii premium și tehnologii de ultimă generație. “Este un nou proiect marca Superbet care va face tranziția către Superbet 2.0, cum ne place să numim noua etapă de dezvoltare a companiei”, a explicat Alma Chiriac, Head of Real Estate Superbet.

Proiectul City Gate este amplasat în partea de nord a Bucureştiului, în Piaţa Presei Libere şi include două turnuri de birouri de clasa A cu 18 etaje, certificate LEED Gold, având chiriași precum: Telekom, Rompetrol, E.ON, Chimcomplex, Bank of China. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Superbet este cel mai mare operator de pariuri sportive din România și în primii 30 din lume, potrivit topului anual Power 50 (referință) al celor mai importante 50 de companii la nivel internațional. Fondat în 2008 de Sacha Dragic, în prezent Executive Chairman al Grupului Superbet, Superbet a raportat în 2020 o cifră de afaceri de aproape 300 de milioane de euro. Cu peste 4.000 de angajați, grupul are operațiuni directe în România și Polonia și birouri în alte șase țări. La nivelul anului 2021, Superbet opera o rețea de aproape 1.000 de agenții la nivel național (80 în Polonia). În anul 2019, compania atrăgea o investiție strategică de 175 de milioane de euro din partea Blackstone Tactical Opportunities (BTO), parte a Grupului Blackstone, fond american de investiții și unul dintre cele mai mari din lume.

 

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022