Update articol:
COMUNICAT

Supercom: Managementul integrat al deșeurilor la nivelul județului Cluj devine responsabilitatea noastră

Compania Supercom anunță, în urma pronunțării definitive asupra contestațiilor formulate, câștigarea contractului care prevede managementul integrat al deșeurilor inclusiv în municipiul Cluj – Napoca, orașul Huedin și alte 43 de localități din județ.

Colectarea separată a deșeurilor, într-un sistem integrat la nivelul județului Cluj va permite o economie consistentă la costurile pe termen lung pentru acest tip de serviciu public. Mai mult decât atât, integrarea managementului deșeurilor la nivelul unui singur operator va garanta calitatea serviciilor și o relație mult mai ușoară cu beneficiarii finali. Comunitățile din județul Cluj vor avea parte de o atitudine corectă, transparentă și eficientă din partea Supercom. Investițiile companiei în proiect depășesc 25 de milioane de euro.

”Supercom intră în parteneriat cu fiecare cetățean al județului Cluj. Managementul integrat al deșeurilor presupune o responsabilitate comunitară, pe care fiecare dintre noi trebuie să o înțeleagă foarte bine. Am încredere că următorul deceniu va însemna un salt enorm înainte, atât în ceea ce privește colectarea separată a deșeurilor cât și managementul integrat al acestora pentru toți clujenii”, a declarat Ilie Ciuclea, președintele Supercom.

Supercom, este o companie cu capital 100% românesc, unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România, fiind fondată în 1990 de către Ilie Ionel Ciuclea. Compania oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare şi valorificare a deşeurilor, deszăpezire, reciclare, etc. În cele trei decenii de activitate, Supercom are colaborări pe termen lung cu administraţiile locale, atât cele din Bucureşti, cât şi din Ilfov, Dâmboviţa, Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Ialomița şi Cluj.

 

BVB | Știri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (08/12/2022)

Raspunsuri la intrebarile primite din partea comunitatii de investitori

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (08/12/2022)

Disponibilitate vot online si program AGOA 16/19.12.2022

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2022)

Document informare - alocare actiuni