Update articol:

Systra a cumpărat grupul Italian Sws Engineering, cu afaceri in Romania

Compania internaţională de infrastructură de transport şi soluţii de mobilitate Systra a încheiat tranzacţia de preluare a grupului italian Sws Engineering, subsidiara locală a acestuia fiind, de asemenea, preluată în cadrul tranzacţiei, conform unui comunicat remis de casa de avocatură care a gestionat, local, proiectul.

Prezent în România cu un birou la Bucureşti, grupul italian Sws Engineering este unul dintre marii furnizori europeni de servicii de inginerie civilă, amenajare a teritoriului şi topografie. Prin intermediul holdingului său, Sws Engineering Group are subsidiare operaţionale în Italia, Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia, Regatul Unit, Norvegia şi România.

Companie originară din Franţa, Systra este unul dintre cele mai importante grupuri internaţionale de inginerie şi consultanţă, specializat în soluţii de transport public şi mobilitate. Compania este activă de peste 60 de ani şi oferă servicii pentru dezvoltarea, îmbunătăţirea şi modernizarea infrastructurilor şi sistemelor de transport ale oraşelor şi regiunilor din peste 50 de ţări din toată lumea, atât în Europa cât şi în Orientul Mijlociu sau Asia. Systra numără peste 7.500 de angajaţi în toată lumea şi generează un business anual de aproape 700 milioane de euro.

“Piata internaţională de M&A (fuziuni şi achiziţii) a fost relativ dinamică anul acesta, în contextul în care business-ul global tinde să se consolideze, ca răspuns la evoluţiile economice ale ultimilor 2 ani, cât şi ca reacţie la efectele economice ale pandemiei. Alături de sectorul de infrastructură, avem semnale privind intrarea unor noi jucători în România în perioada următoare şi dinspre alte domenii – precum cel de energie, tehnologie, sănătate sau real estate”, a declarat Mihai Voicu, partener ONV Law, casa de avocatură care a gestionat local proiectul.

Tranzacţia a fost condusă la nivel internaţional de către UGGC Avocats, una dintre cele mai mari case de avocatură independente din Franţa, iar un număr total de peste 20 avocaţi specializaţi în M&A din 8 ţări au fost de asemenea implicaţi.

ONV Law este una dintre cele mai dinamice companii independente de pe piaţa locală. Fondată în 2000, ONV Law acordă consultanţă juridică clienţilor privaţi şi instituţionali în domenii precum achiziţii publice şi concesiuni, market entry, dreptul aviaţiei şi infrastructură aeroportuară, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurenţei, dreptul mediului, precum şi dreptul digital.

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (02/12/2021)

Notificare - detineri < 5%

MECANICA FINA SA (MECE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ALTUR S.A. (ALT) (02/12/2021)

Litigii -26.11.2021 - versiune limba engleza