Update articol:

Szijjártó: China Eastern urmează să zboare de două ori pe săptămână între Ningbo şi Budapesta

SZIJJÁRTÓ Péter- MTI Fotó: KKM/Mitko Sztojcsev SZIJJÁRTÓ Péter -MTI Fotó: KKM/Mitko Sztojcsev

Începând de la mijlocul lunii iunie, compania China Eastern urmează să zboare de două ori pe săptămână între Ningbo şi Budapesta, a scris Péter Szijjártó, ministrul ungar de externe şi al comerţului exterior, miercuri, pe pagina sa de social media.

Şeful diplomaţiei ungare a adăugat că în China au fost ridicate recent restricţiile cauzate de coronavirus, astfel că cetăţenii chinezi pot călători din nou.

Acesta a anunţat: “Competiția pentru turiștii chinezi a început în Europa, iar câștigătorii vor fi țările care au conexiuni aeriene din ce în ce mai bune cu China. În acest scop, am modificat recent acordul nostru bilateral de transport aerian, iar prima veste bună a sosit, deoarece va urma un nou zbor între țările noastre.

Compania aeriană China Eastern va zbura de două ori pe săptămână între Ningbo şi Budapesta de la jumătatea lunii iunie.

Ningbo a jucat până acum un rol important în cooperarea comercială China-Europa Centrală, în plus este centrul logistic al celei de-a patra provincii de performanță economică din China, cu o industrie auto puternică.

Lansarea noii curse ne aduce mai aproape de recâştigarea poziţiei pe care am avut-o înainte de COVID, când Budapesta a fost capitala central-europeană cu cele mai multe zboruri din China”.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (20/05/2024)

Disponibilitate vot on-line AGA 22.05.2024

AQUILA PART PROD COM (AQ) (20/05/2024)

Inregistrare teleconferinta rezultate financiare interimare T1 2024

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2024)

Volum actiuni Premier Energy PLC subscrise

Premier Energy PLC (PE) (20/05/2024)

Notificare WOOD & COMPANY FINANCIAL SERVICES - rezultate oferta publica initiala de vanzare de actiuni emise de Premier Energy PLC