Update articol:

Tánczos: Pentru noul apel al programului “Casa Verde Fotovoltaice” trebuie să găsim o procedură mult mai simplă şi mult mai puţin birocratică

Foren

Ghidul pentru noul apel al programului “Casa Verde Fotovoltaice” va fi disponibil, în consultare publică, până la finalul lunii, a anunţat, la FOREN, Barna Tánczos, ministrul Mediului.

Ministrul speră ca noul ghid să fie unul mult mai simplu, mult mai fluid și mult mai puțin birocratic decât precedentul, potrivit declarației din cadrul unei conferinței de presă din cadrul Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est FOREN.

Barna Tánczos a fost întrebat care este stadiul programul “Casa Verde Fotovoltaice”, când se vor deconta dosarele depuse și când va debuta ediția din acest an. Acesta a precizat: “Dacă ar fi trebuit să plătesc eu sau să evaluez eu, ar fi fost gata de mult. Dacă m-aș fi ocupat eu, personal. Din păcate, AFM este o instituție extrem, extrem de greoaie. O instituție care abia săptămâna trecută a început să evalueze cele 45.000 de dosare depuse.

În paralel, cu siguranță va trebui să pornim și noul apel pentru că nu putem să ținem sute de mii de cetățeni captivi în incapacitatea administrativă a AFM. Avem un calendar, dar va trebui să-l întrebați pe domnul președinte al AFM să vă spună exact care este evaluarea dânsului și în câte săptămâni, luni, va termina evaluarea celor 45.000 de dosare.

Un lucru este cert. Pentru noul apel trebuie să găsim o soluție fără proceduri birocratice, o procedură care să fluidizeze atât depunerea cât și evaluarea și să mergem pe o procedură mult, mult mai simplă.
La sfârșitul lunii, în principiu, o să fie deja în consultare publică ghidul pentru noul apel și sper să fie unul mult mai simplu, mult mai fluit, mult mai puțin birocratic decât precedentul”.

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (01/07/2022)

Implementare plan incentivare SOP2020

RCB GOLD (RCGLD) (01/07/2022)

Notificare Raiffeisen Centrobank AG

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (01/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (01/07/2022)

Hotarare AGOA - 30.06.2022

Sphera Franchise Group (SFG) (01/07/2022)

Publicarea Raportului de Sustenabilitate aferent anilor 2020-2021