Update articol:

Tăriceanu: 5 noiembrie, termenul de depunere a candidaturilor ASF

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, astăzi, că procedura pentru alegerea conducerii ASF și numirea noilor membrii din cadrul CNA va fi reluată, deoarece comisiile de specialitate nu au putut audia candidații în ședințele de luni.

Plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului se reuneşte săptămâna viitoare, miercuri, pentru a valida noii membri ai Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) şi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite:

“Am hotărât ca miercuri, la plenul reunit, Curtea Constituţională să prezinte raportul legat de referendum, astfel încât procedura să poată fi considerată încheiată. Al doilea subiect important pe care l-am dezbătut şi l-am hotărât este cel legat de nominalizările şi, în final, votul candidaţilor pentru instituţii care sunt în subordinea Parlamentului, cum este Autoritatea de Supraveghere Financiară sau Consiliul Naţional al Audiovizualului. Aici a existat un termen, 23 octombrie, până la care trebuiau depuse candidaturile. Astăzi, 29 octombrie, comisiile trebuia să facă audierea candidaţilor şi ulterior să elaboreze raportul. Din păcate, astăzi nu s-au întrunit comisiile pentru audierea candidaţilor şi ca atare procedura a trebuit să fie reluată. S-a dat un nou termen, 5 noiembrie, termenul de depunere a candidaturilor, iar pe 6 noiembrie va avea loc audierea şi, respectiv, întocmirea raportului, urmând ca miercuri, pe 7 noiembrie, ar urma să fie o şedinţă a plenului reunit, unde să se dea voturile pe aceste candidaturi”.

Surse: Viorel Ștefan are cele mai multe șanse la șefia ASF

 

BVBStiri BVB

ALRO S.A. (ALR) (13/04/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (13/04/2021)

Completare ordine de zi AGOA pentru 28(29) aprilie 2021

PRIMARIA MUNICIPIULUI ALBA IULIA (ALB25B) (13/04/2021)

Plata cuponului 27 si rambursare rata principal 27 & calcul rata dobanda pentru cuponul 28

Primaria Alba Iulia (ALB25A) (13/04/2021)

Plata cuponului 29 si rambursare rata principal 29 & calcul rata dobanda pentru cuponul 30

Primaria Alba Iulia (ALB25) (13/04/2021)

Plata cuponului 31 si rambursare rata principal 29 & calcul rata dobanda pentru cuponul 32