Update articol:

Tăriceanu: 5 noiembrie, termenul de depunere a candidaturilor ASF

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, astăzi, că procedura pentru alegerea conducerii ASF și numirea noilor membrii din cadrul CNA va fi reluată, deoarece comisiile de specialitate nu au putut audia candidații în ședințele de luni.

Plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului se reuneşte săptămâna viitoare, miercuri, pentru a valida noii membri ai Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) şi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite:

“Am hotărât ca miercuri, la plenul reunit, Curtea Constituţională să prezinte raportul legat de referendum, astfel încât procedura să poată fi considerată încheiată. Al doilea subiect important pe care l-am dezbătut şi l-am hotărât este cel legat de nominalizările şi, în final, votul candidaţilor pentru instituţii care sunt în subordinea Parlamentului, cum este Autoritatea de Supraveghere Financiară sau Consiliul Naţional al Audiovizualului. Aici a existat un termen, 23 octombrie, până la care trebuiau depuse candidaturile. Astăzi, 29 octombrie, comisiile trebuia să facă audierea candidaţilor şi ulterior să elaboreze raportul. Din păcate, astăzi nu s-au întrunit comisiile pentru audierea candidaţilor şi ca atare procedura a trebuit să fie reluată. S-a dat un nou termen, 5 noiembrie, termenul de depunere a candidaturilor, iar pe 6 noiembrie va avea loc audierea şi, respectiv, întocmirea raportului, urmând ca miercuri, pe 7 noiembrie, ar urma să fie o şedinţă a plenului reunit, unde să se dea voturile pe aceste candidaturi”.

Surse: Viorel Ștefan are cele mai multe șanse la șefia ASF

 

BVBStiri BVB

EB ERSTE GROUP BANK TURBO LONG 0,10/14,00/14,50 (EBEBSTL5) (25/11/2020)

Reluare tranzactionare - ora 10:55 - Notificare Erste Group Bank AG suspendare limita variatie

BRK WTI Turbo Short 44.5 (BKWTITS3) (25/11/2020)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 25 si 26 Noiembrie 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (25/11/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ALRO S.A. (ALR) (25/11/2020)

ALRO sustine activitatea spitalelor din judetul Olt prin doua donatii