Update articol:

Tăriceanu spune că ”a discutat” despre o viitoare colaborare ALDE-Pro România

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a revenit, miercuri, asupra anunţului referitor la o viitoare colaborare cu Pro România şi precizează că între cele două formaţiuni politice au avut loc discuţii şi că nu s-a luat vreo hotărâre.

În anunţul făcut iniţial pe Facebook, el a înlocuit cuvântul “hotărât” cu “discutat”.

“Discuţii fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianţe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune şi, astfel, vom fi a treia forţă politică parlamentară, după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare, grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a scris Tăriceanu în postarea rectificată.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a precizat miercuri că, în urma discuţiilor cu ALDE, s-a progresat “foarte mult” în direcţia participării la un proiect comun între cele două formaţiuni politice, dar o decizie în acest sens nu a fost încă luată. 

De asemenea, liderii PSD și ALDE, Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu, au programată miercuri o întâlnire la Palatul Victoria, potrivit Digi24. Întâlnirea ar urma sa aiba loc dupa ce Tariceanu si Victor Ponta au discutat miercuri dimineata despre o alianta politica, iar Ponta cere ALDE sa iasa de la guvernare.

De asemenea, Guvernul pregateste rectificarea bugetara si ALDE are mai multe nemultumiri legate de proiect.

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021