Update articol:

TBI Bank crește dobânzile la toate depozitele în 2022

TBI Bank crește dobânzile la toate depozitele în 2022, potrivit unui comunicat de presăMulți români observă în prezent o creștere a inflației, care se reflectă asupra prețurilor la gaze, utilități, alimente, locuințe și bunuri de uz casnic. Având în vedere provocările cu care se confruntă clienții în protejarea economiilor, TBI Bank începe anul cu dobânzi majorate la toate depozitele în lei.

Produsul principal al băncii este depozitul online pe 36 de luni cu o dobândă anuală fixă de 5,5%.

TBI Bank spune că vrea să devină banca preferată pentru economisire și, pe lângă dobânzile majorate, oferă comisioane zero pentru deschiderea contului online sau în sucursale și pentru administrare, precum și pentru depunerea sau retragerea banilor în numerar din toate depozitele la termen.

Clienții își pot prelungi cu ușurință depozitul la termen dacă optează de la început pentru reînnoirea automată și capitalizarea dobânzii, pentru un confort sporit. Mai mult, românii pot obține o dobândă de 1% chiar și atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen și optează pentru o încetare anticipată a perioadei de economisire în cazul unor nevoi neprevăzute.

„Fiind una dintre cele mai profitabile bănci din Europa de Sud-Est, TBI a oferit în mod constant cele mai bune dobânzi la depozite, iar anul 2022 nu face excepție. Obiectivul nostru este să devenim banca preferată pentru economiile românilor prin oferirea de randamente bune, o varietate de produse simple și flexibile, combinate cu servicii excelente pentru clienți. Acum, românii pot avea și mai multă încredere că, într-adevăr, oferim cele mai valoroase propuneri de pe piața depozitelor”, spune Lukas Tursa, SVP Funding.

 

BVB | Știri BVB

ALTUR S.A. (ALT) (27/05/2022)

Raport anual 2021 - Format ESEF

CARBOCHIM S.A. (CBC) (27/05/2022)

Raport anual 2021-completare raport de audit cu opinie ESEF

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (27/05/2022)

Raport anual 2021 - completare raport audit referitoare la ESEF

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (27/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014