Termeni si condiții

1. ASPECTE GENERALE

1.1.            „Termeni si Conditii” guvernează raporturile dintre Fintelligence Press S.R.L., cu sediul în București, („Societatea”, „FI” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.financialintelligence.ro („Site-ul” sau „financialintelligence.ro”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

1.2.            Accesarea și utilizarea Site-ului financialintelligence.ro, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai în conformitate cu Termeni și Condiții.

1.3.            Pentru utilizarea servicilor, vă solicităm acordul cu privire la acești termeni și condiții prin bifarea căsuței specifice „am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile”.

Bifând căsuța, utilizatorul:

a) își dă acordul, în mod expres, să respecte toate clauzele din acest set de termeni și condiții, precum și orice alți termeni și condiții specifice aplicabile serviciilor;

b) ia la cunoștință de condițiile de prelucrare a datelor personale conform politicii de confidențialitate, care este parte integrantă din acest set de termeni și condiții.

 

2. DREPTUL DE PROPRIETATE

2.1.        Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial.

2.2         Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la articole, informaţii, fotografii, date – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe -, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice – şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

 

3. ABONAMENTE

 • Abonamentul oferă o prioritate de 5 (cinci) ore la analize, studii și alte articole.
 • Preţurile afişate pe site sunt exprimate în euro şi nu includ TVA.
 • Plata se va efectua în lei la cursul EURO/LEI anunţat de BNR valabil în ziua efectuarii platii.
 • Anularea unei tranzacții sau plăți cu cardul pentru un abonament poate fi făcută doar în cazul în care aceasta s-a efectuat de doua ori din greșeală.
 • Pentru aceasta vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@financialintelligence.ro

 

4. DIVERSE

Informatiile furnizate de Dvs. vor fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializarii serviciilor și produselor  Fintelligence Press S.R.L., cum ar fi:
1. Procesarea comenzilor sau cererilor Dvs în legatură cu produsele;
2. Facturare;
3. Soluționarea cererilor, întrebarilor sau a reclamațiilor făcute de Dvs;
4. Contactarea Dvs. (inclusiv prin email, mesaje text, sau telefon) în legatură cu oferte de produse, oferte speciale, nouați care credem că ar putea fi de interes pentru dvs. (în afară de cazul în care ai facut o cerere scrisa să nu fiți contactat în acest sens);

Nu vom dezvălui informațiile tale către terțe părți, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimtamântul tău. Este posibil să dezvăluim informațiile tale către furnizorii de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare, companiilor care se ocupa de mențenanța website-ului sau care trimit e-mailuri în numele nostru.

Informațiile oferite de tine, ce conțin date de identificare pot fi folosite în comunicări comerciale sau răspunsuri la solicitarile trimise de tine, iar în cazul unor solicitări legitime, vor fi transmise către autoritățile statului sau altor părți cu consimțământul sau la instrucțiunile tale.

Ai dreptul să refuzi atunci când ți se solicită să furnizezi date cu caracter personal. Dacă alegi să nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea să nu poți obține informațiile pe care le dorești (de exemplu prin transmiterea informațiilor poți plasa o comanda pe website).

Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:

 • dreptul la informare și acces;
 • dreptul de interventie asupra datelor;
 • dreptul la rectificare;
 • dreptul la ștergerea datelor;
 • dreptul la restricționarea prelucrării;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul de opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
 • dreptul de a depune o plângere în faţa autorităţii de supraveghere (www.dataprotection.ro).

 

5. CONTACT
Dacă ai nevoie de orice informații legate de website-ul, produsele sau serviciile Fintelligence Press SRL ne poti contacta la adresa de email: office@financialintelligence.ro