Update articol:

Testarea pentru coronavirus la centrul de recoltare DRIVE THRU din parcarea Băneasa Mall s-a scumpit, de azi, la 520 de lei

Testarea pentru coronavirus la centrul de recoltare DRIVE THRU din parcarea mall Băneasa s-a scumpit, de azi, la 520 de lei, față de 390 de lei, cât era anterior.

Ca urmare a cererii uriase de procesare probe SARS-CoV-2, deficitului de personal, echipamente si consumabile in laboratoarele partenere, precum si ca urmare a cresterii preturilor la nivel international, pretul pentru un test RT-PCR SARS-CoV-2 la centrul de recoltare DRIVE THRU OK Medical va fi de 520 lei, incepand din data de 24 iulie, arată un anunț al centrului medical.

„Intelegem situatia dificila prin care trecem toti si va asiguram ca vom face toate eforturile necesare pentru a livra rezultate de calitate in intervalul de timp mentionat si vom face toate demersurile comerciale necesare pentru reducerea pretului”, mai arată OK Medical.

Sute de români vin zilnic să se testeze pentru COVID-19 din proprie inițiativă la singurul centru mobil din țară, amplasat în parcarea mall Băneasa din București, unde se formează cozi de zeci de mașini, anunțau recent releviziunile de știri. Prețul analizei era de 390 de lei, însă toți cei ajunși aici spun că nu au altă variantă, timpul de așteptare al rezultatului fiind mai redus, potrivit digi24.ro. Românii s-au testat la cerere, în număr tot mai mare, în contextul în care pentru a merge în vacanță în Grecia trebuiau să prezinte un test cu rezultat negativ.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/09/2020)

Aprobare Tribunal - fuziune prin absorbtie a companiilor de servicii energetice

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/09/2020)

Contract de imprumut cu Gocab Software

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/09/2020)

Convocare AGOA - 23 (26) octombrie 2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/09/2020)

Comunicat referitor la AGOA din 12.10.2020