Update articol:
COMUNICAT DE PRESĂ

The One, concept premium de spații flexibile de birouri, deschis în urma unei investiții de peste 4 milioane de Euro

Sheila Ionescu, CEO The ONE Sheila Ionescu, CEO The ONE

Cu o investiție de peste 4 milioane de EUR, The One a deshis primul concept de ”premium flexible office spaces” de pe piața românească, în clădirea One Tower din București, într-un spațiu de 3.500 mp, potrivit unui comunicat de presă.

Investiția aparține unui consorțiu de patru investitori privați din sectorul real-estate, unul dintre investitori fiind Ionuț Dumitrescu – cofondator One Office, divizia de birouri a One United Properties, a declarat Sheila Ionescu, CEO The ONE.

birou The One

The One ocupă etajul 6 și ultimele etaje, 17 și 18, ale clădirii de birouri One Tower şi a atins un grad de ocupare de 90%, în mai puțin de șase luni de la inaugurare, potrivit oficialilor companiei.  Investiția de peste 4 milioane de euro este în curs de finalizare în această perioadă cu o ultimă componentă: un spațiu de 600 mp dedicat atât evenimentelor corporate, cât și private, asigurând spectrul necesar de servicii tehnice și echipamente.

Decizia de a investi într-un astfel de concept a venit în contextul transformărilor rapide în două domenii conexe: imobiliare și ospitalitate. The One oferă o serie de spații multifuncționale, care pot găzdui conferințe și evenimente pentru 100-300 de participanți, întâlniri și traininguri între 30 și 100 de persoane, spații de birouri exclusive, care pot fi închiriate pe termen scurt și mediu, oferind acces membrilor săi. De asemenea, clienţii mai pot beneficia de un business lounge, un sky bar cu o priveliște panoramică deosebită asupra zonei Floreasca sau chiar primul simulator de golf într-o clădire de birouri în a cărui amenajare compania a investit 65.000 euro.

În opinia  Sheilei Ionescu, abordarea tradițională a managementului activelor s-a schimbat: “Dacă înainte de pandemie factorul preț cântărea cel mai greu, astăzi flexibilitatea primează. (…) În acești doi ani a trebuit să ne dăm seama cum să luptăm împotriva a ceva invizibil, necunoscut și imprevizibil. Am fost nevoiți într-un timp foarte scurt să reacționăm, să prevenim și să oferim alternative la modul tradițional de a face afaceri și de a folosi spațiul de birou. Flexibilitatea a devenit cel mai important factor în luarea unei decizii de a rămâne versus a pleca”, explică Sheila Ionescu, CEO The ONE.

Golf simulator The One

 

Nevoia de spații flexibile vine din două direcții: fie companiile își reduc spațiul permanent și apelează la birouri flexibile în centre de coworking, fie companiile caută opțiuni mai aproape de zonele unde locuiesc angajații lor.

Confortul și siguranța chiriașilor au schimbat designul dar și utilizarea spațiului. Biroul trebuie fie flexibil, adaptabil, oferind în același timp intimitate, individualitate și personalizare într-un spațiu redus, pentru a oferi o utilizare mai eficientă a spațiului.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)