Update articol:

Theresa May ar avea în vedere un plan prin care ieşirea din UE ar fi amânată cu până la două luni

Foto Twitter Foto Twitter
Premierul britanic, Theresa May, are în vedere un plan conform căruia ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar fi amânată cu până la două luni, susţine duminică Telegraph, potrivit Agerpres.

Oficialii guvernului britanic au elaborat o serie de opţiuni care au circulat în weekend şi care includ o solicitare oficială adresată Bruxellesului de a amâna Brexitul dacă nu pot obţine un acord până la 12 martie, conform ziarului, care nu citează surse.

Theresa May a declarat ziariştilor în avionul cu care a călătorit la Sharm El-Sheikh pentru summitul UE-Liga Arabă că parlamentul nu se va pronunţa în cursul acestei săptămâni asupra acordului de retragere şi că acest lucru se va întâmpla până la data de 12 martie, conform AFP, menționează Agerpres.

Dna May a declarat că negociatorii britanici se vor întoarce marţi la Bruxelles, iar în acea zi ea va face o declaraţie în Camera Comunelor.

De la respingerea masivă a tratatului de retragere de către deputaţii britanici în ianuarie, Theresa May a încercat să renegocieze cu Bruxellesul o nouă versiune a textului, fără succes până acum. Ea doreşte “modificări obligatorii” cu privire la “backstop”, o măsură menită să menţină deschisă frontiera în Irlanda după Brexit.

BVBStiri BVB

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (28/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 Sem II 2020

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (28/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

VES SA (VESY) (28/01/2021)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 25.01.2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (28/01/2021)

Incheiere Instanta - Imposibilitate desfasurare AGOA - 01/02.02.2021