Update articol:
Cu privire la programul IMM Invest România

Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania: Trebuie să ne mișcăm repede pentru ca efectele de multiplicare să se producă, iar relansarea economiei să aibă susținere financiară în timp util

Banca Transilvania își propune să se implice semnificativ în facilitarea accesului la programul IMM Invest România, program guvernamental prin care firmele pot obtine finantari garantate de stat pentru activitatea curenta si pentru investitii, a declarat Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Acesta a precizat: “Banca Transilvania își propune să se implice semnificativ în facilitarea accesului la programul IMM Invest România și credem că acestă este o măsură de sprijin binevenită pentru firmele românești. 

În acest moment vedem cel puțin două aspecte esențiale. Pe de o parte, viteza de implementare contează. Trebuie să ne mișcăm repede pentru ca efectele de multiplicare să se producă, iar relansarea economiei să aibă susținere financiară în timp util. Pe de alta parte, calitatea și potențialul afacerilor care intra în program sunt în egală măsura importante. În acest mod băncile pot contribui astfel încât ajutorul public să fie bine folosit, iar economia românească să se poata baza în viitor pe aceste businessuri.  

Fiind o schema de finanțare care implică FNGCIMM-ul, firmele aplicante și băncile comerciale, buna cooperare, înțelegerea reciprocă și comunicarea vor face diferența. Suntem încrezători”.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021 - versiune limba Engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 Semestrul II 2020

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (26/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (26/01/2021)

Modificarea caracteristicilor etapei a doua a programului de rascumpare actiuni