Update articol:

Tomac susţine că voturile pentru Traian Băsescu la alegerile locale vor merge la Nicuşor Dan

Sursa foto: facebook.com/pg/tomaceugen

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, s-a arătat convins că voturile bucureştenilor acordate lui Traian Băsescu la alegerile pentru Primăria Capitalei vor merge în acest an la actualul edil Nicuşor Dan.

“Vreau să ştiţi domnule primar general că toate voturile lui Traian Băsescu, în 2024, în Bucureşti, vor merge pentru primarul general Nicuşor Dan, pentru Dreapta Unită. (…) Bucureştenii ştiu ce a lăsat în urmă primarul general Traian Băsescu şi evident că pe noi ne bucură că Nicuşor Dan este un primar implicat, care nu are nicio emoţie în a pune ordine în haosul urbanistic care a dominat Capitala în ultimii ani şi nu se teme de rechinii care tot stau şi îl vânează”, a declarat sâmbătă Eugen Tomac la un eveniment de prezentare a priorităţilor PMP pentru Bucureşti, unde au mai participat lideri ai USR şi Forţa Dreptei.

Tomac i-a ironizat pe liberali, susţinând că “stau la uşa lui Ciolacu” pentru a obţine comasarea alegerilor, potrivit Agerpres.

“Anul 2024 nu înseamnă doar o luptă cu partidul-stat. PSD şi PNL au moştenit cele mai urâte practici de la vechile regimuri şi cred că ţara poate fi împărţită doar prin înţelegerile din birourile lor. Noi suntem o forţă şi am demonstrat că putem răsturna această înţelegere murdară care există între cei care, în 2020, au venit şi le-au spus românilor: votaţi PNL şi scăpaţi de PSD. Unde sunt acum? Stau toţi la uşa lui Ciolacu şi se roagă să comaseze alegerile, pentru că altfel pleacă acasă. Dar să ştiţi că de ce vă temeţi nu scăpaţi. Dreapta Unită vă va trimite acasă”, a spus Tomac.